Diferenta dintre implanturile mamare clasice si Be-Lite

Vă doriți implanturi mamare, însă nu știți care sunt cele mai potrivite pentru dumneavoastră? Echipa de medici esteticieni din cadrul Swiss Clinics vă va ajuta să luați cea mai bună decizie, astfel încât să fiți mulțumite de rezultatul final.

Multe femei își doresc să aibă sâni mai mari, fermi, rotunzi și să se simtă mult mai bine în pielea lor. Încrederea în sine este foarte importantă, iar operația de mărire a sânilor, precum și alte procedee estetice sunt benefice în acest sens. De asemenea, în cadrul Swiss Clinics sunt disponibile și alte proceduri estetice, precum rinoplastie sau liposucție.

Există diferite tipuri de implanturi mamare. În articolul de astăzi, vom discuta despre implanturile disponibile la Swiss Clinics.

Tipuri de implanturi mamare

Implanturile mamare sunt din în ce în ce mai populare în rândul femeilor, mai ales pentru cele care au sâni mici sau lăsați, din cauza înaintării în vârstă. De asemenea, pacientele care au suferit o mastectomie (extirparea întreagă sau parțială a sânului afectat de cancer de sân) apelează la această metodă de reconstrucție mamară. Cei de la Swiss Clinics vor să le ofere ajutor acestor femei care au trecut prin această traumă și să le ajute să se simtă din nou feminine.

Implanturile mamare sunt alese la sfatul medicului, care le va explica pacientelor și riscurile acestei operații. Acesta va determina tipul și mărimea potrivită pentru a ajunge la dimensiunile dorite. Decizia de a vă mări sânii printr-un implant mamar este foarte importantă, de aceea este esențial să vă gândiți foarte mult înainte de a apela la această procedură.

La o primă întâlnire, medicul chirurg vă va explica tipurile de implanturi mamare disponibile și care sunt avantajele lor. Silicoanele se măsoară în mililitrii și variază de la 100 la 1000 de mililitri. Și forma silicoanelor poate să difere, de la formă rotundă, până la forma naturală de pară sau picătură.

Există implanturi mamare netede, texturate, rotunde, anatomice,cu silicon, saline structurate sau saline. Toate prezintă particularități proprii, de aceea este important să discutați pe larg cu medicul estetician.

În cadrul Swiss Clinics există diferite tipuri de implanturi mamare:

  1. Implant Mentor – acest tip de implant este unul foarte cunoscut în domeniul esteticii sânilor. Aceste implanturi sunt foarte populare la Swiss Clinics și toate pacientele care au apelat la Mentor au fost foarte mulțumite. Implanturile de acest tip vin în diferite forme, tipuri, texturi și dimensiuni pentru a se potrivi cât mai bine fiecărei femei. În funcție de aspectul dorit, de anatomia curentă a sânului, precum și alți factori, medicul estetician vă va recomanda implantul Mentor potrivit.

Există două tipuri de implanturi mamare de silicon Mentor disponibile la Swiss Clinics: rotund și anatomic. Implanturile de silicon sunt umplute cu gel siliconic coeziv. Aceste implanturi mamare oferă o senzație de naturalețe, întrucât se aseamănă cu țesutul mamar natural, datorită gelului coeziv care le umple. Implanturile siliconice sunt considerate mult mai rezistente.

  1. Implant Arion – acest tip de implant mamar este folosit de medicii chirurgi esteticieni de foartă multă vreme și se bucură de o foarte mare popularitate. Oferă pacientelor o biocompatibilitate perfectă, siguranță și rezultate excepționale.
  2. Implant Motiva – acest tip de implant oferă mai multe beneficii pacientelor, printre care:
  • Gelul care umple implantul este unul similar cu țesutul mamar natural.
  • Ulterior intervenției aspectul este unul natural.
  • Implantul se mulează perfect pe țesutul mamar al pacientei
  • Motiva deține un număr mare de modele de implanturi, inclusiv
  • Implantul mamar ergonomic, care este cel mai aproapiat de forma naturală a sânului.
  1. Implant Polytech – sunt umplute cu gel EasyFit ™, cu “efect de memorie” și au o consistență naturală la atingere. Datorită acestui lucru, implantul se întoarce întotdeauna la forma sa inițială, după deformare mecanică moderată. Practic, după momentul în care se aplică asupra lui o presiune nu foarte puternică, își revine imediat la conturul său natural.
  • Implanturile mamare POLYTECH sunt anatomice sau rotunde.
  • Implanturile anatomice POLYTECH vă ajută să păstrați netezimea contururilor sânilor și la atingere nu diferă de glandele mamare naturale.
  • Implanturile rotunde sunt cele mai solicitate, aproximativ 9 din 10 femei preferându-le, deoarece au fost primele inventate si utilizate in operatiile de augmentare a sânilor.
  • În plus, acest tip de implant augmentează sânii atât în partea de sus, cât și în partea de jos, având efect “push-up”.
  • Implanturile rotunde pot crea impresia de naturalete, de bust natural, dacă medicul chirurg amplasează implanturile sub mușchi.

Implanturi mamare – apelează la Swiss Clinics pentru cele mai bune servicii

Implanturile mamare de la Swiss Clinics sunt rezistente și vă vor oferi aspectul sânilor dorit. Apelează chiar acum la serviciile noastre pentru a avea sâni fermi, rotunzi și foarte bine definiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.