liposucție abdominală

Pacientele aleg Swiss Clinics pentru procedura de liposucție abdominală, datorită profesionalismului și tehnicilor inovatoare ce redau rezultatele așteptate. Multe femei se confruntă cu depozite de grăsime la nivelul abdomenului, iar, în anumite situații, dietele și exercițiile fizice nu sunt soluția. De aceea, echipa Swiss Clinics stă la dispoziția celor care vor să scape de grăsimea în exces din zona abdominală sau din alte părți ale corpului.

Ne dorim ca toți pacienții noștri să plece mulțumiți de la Swiss Clinics și să se bucure din plin de serviciile oferite. Liposucția abdominală sau lipoaspirația este printre cele mai solicitate intervenții estetice realizate în România.

7 motive pentru care pacientele optează pentru procedura de liposucție abdominală

În articolul de astăzi, vă vom prezenta 7 motive pentru care pacientele optează pentru procedura de liposucție abdominală.

Toate femeile își doresc să aibă un corp perfect, lipsit de grăsime inestetică în anumite zone. Este dificil să avem o dietă echilibrată și să facem sport zilnic, mai ales dacă stilul de viață nu ne permite. De aceea, Swiss Clinics a pregătit pentru toți cei care vor să beneficieze de o remodelare și conturare a corpului procedura chirurgicală de lipoaspirație. De asemenea, intervenția chirurgicală nu este singura metodă prin care puteți să eliminați depozitele în exces de grăsime. Swiss Clinics beneficiază de aparate revoluționare, care vor oferi aceleași rezultate incredibile.

Intervenția chirurgicală presupune mici incizii în zonele de interes prin care se introduc canule de lipoaspirație cu care se efectuează procedura. Aceste canule sunt conectate la un aspirator chirurgical, aparat de vibrolipoaspirație sau la seringi.

De ce pacientele aleg Swiss Clinics pentru procedura de lipoaspirație abdominală?

Pacientele aleg Swiss Clinics pentru procedura de lipoaspirație abdominală din mai multe motive:

  • Bloc operator propriu – Swiss Clinics dispune de bloc operator propriu, spre deosebire de alte clinici care sunt nevoite să închirieze în altă parte pentru efectuarea procedurii estetice chirurgicale. De asemenea, avantajul celor care apelează la Swiss Clinics este că pot programa intervenția într-un timp scurt, în doar câteva zile, având la dispoziție diferite oferte de care se pot bucura.
  • Analize în cadrul clinicii – un alt avantaj pe care Swiss Clinics îl oferă îl reprezintă faptul că analizele pre-operatorii pot fi efectuate tot în cadrul clinicii, întreg procesul fiind unul rapid și sigur. Înainte de anumite proceduri chirurgicale estetice, pacienta trebuie să facă anumite analize de sânge, pentru ca medicul să se asigure că totul este în regulă și că intervenția chirurgicală va decurge fără nicio complicație.
  • Echipă medicală compusă din 20 de medici – pacientele au la dispoziție o echipă compusă din 20 de medici chirurgi plasticieni din care pot să aleagă. De asemenea, dacă nu sunt sigure pe cine să aleagă, fiind la prima intervenție la Swiss Clinics, noi vom face recomandările necesare în funcție de intervenție. De asemenea, vei avea o asistentă personală dedicată, cu care vei ține legătura 24/7, atât înainte, cât și după operație.
  • Confort de 5 stele – pacientele care optează pentru o intervenție chirurgicală la Swiss Clinics vor beneficia de confort de 5 stele, în camerele clinicii. De asemenea, după orice procedură aleasă, pacientele vor avea la dispoziție room-service, o echipă medicală dedicată, medicație inclusă, îmbrăcăminte, produse de igienă. Toate acestea sunt incluse în preț. Pacienta nu este nevoită să își aducă nimic de acasă.
  • Fără costuri ascunse – toate costurile aferente intervenției vor fi discutate în prealabil. Nu vor exista costuri ascunse. În preț sunt incluse și corsetul compresiv, necesar după o procedură de liposucție abdominală, precum și controalele de după intervenție. De asemenea, fie că vii din altă țară cu avionul, din alt oraș cu mașina sau chiar din București, Swiss Clinics se va asigura că ai transportul asigurat.
  • Acces la comunitatea Swiss – indiferent de procedura aleasă, vei putea avea acces la comunitatea Swiss – vei putea discuta cu paciente care au realizat aceeași operație de lipoaspirație abdominală și te vei putea consulta cu acestea pentru a vedea cum s-au simțit ele înainte și după operație.
  • Lipoaspirație abdominală cu Tehnica Vaser Shape – Swiss Clinics dispune de Vaser Shape. Este o tehnică chirurgicală avansată de conturare a corpului, care utilizează energia produsă de ultrasunete pentru a îndepărta grăsimea nedorită. Datorită acestei inovații, lipoaspirația VASER minimizează riscul apariției unor leziuni la nivelul celorlalte țesuturi din proximitatea zonei tratate.

Alege Swiss Clinics pentru rezultate excepționale

De 7 ani Swiss Clinics a reușit să facă fericite peste 40.000 de paciente, având un portofoliu impresionant pentru o clinică de estetică din România. Acest număr demonstrează faptul că pacientele au avut încredere și au recomandat mai departe serviciile oferite de Swiss Clinics. În cadrul clinicii au fost realizate peste 1500 de operații, realizate în propriul bloc operator.

Vino chiar acum la clinica Swiss pentru o consultație cu unul dintre medicii noștri specialiști pentru a afla mai multe despre ce presupune intervenția chirurgicală de liposucție abdominală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.