Atât femeile, cât și bărbații apelează la epilare definitivă pentru a scăpa de părul nedorit de pe corp. Este o metodă populară în zilele noastre, foarte eficientă și de lungă durată, oferind multe avantaje, comparativ cu metodele tradiționale de epilare, precum epilarea cu ceară sau cu lama de ras.

În cadrul Swiss Clinics poți beneficia de epilare definitivă, având la dispoziție o tehnologie inovatoare oferită de laserul EXCELSIOR.

Programări lunare la saloanele de cosmetică, lame de ras, piele iritată, foliculită, aspect inestetic a pielii – toate acestea pot deveni de domeniul trecutului dacă alegeți să apelați la epilare definitivă. Totul va deveni mult mai ușor, nedureros și cu efecte de lungă durată.

Epilare definitivă – cum funcționează

Epilarea definitivă presupune utilizarea unui aparat care trimite impulsuri de energie repetitive și selective, fiind un tratament sigur și nedureros. Epilarea cu laser acționează asupra foliculilor de păr și oprește dezvoltarea rădăcinii, fără să irite pielea sau țesutul. Laserul acționează doar sub epidermă. Pigmenții din foliculi absorb lumina, ceea ce produce distrugerea firelor de păr.

Tehnologia OPT LED a aparatului LEX EXCELSIOR, regăsit la Swiss Clinics, pentru epilarea definitivă se bazează pe componente LED ( fabricate în SUA ), care emit o lumină de mare putere, printr-un spectru optimizat de lungimi de undă de 755 nm – 880 nm.

Lumina LED este extrem de eficientă, întrucât vizează direct melanina foliculului de păr. Datorită unghiului redus de divergență a luminii LED (mai putin de 15%), obținem o penetrare optimă a energiei luminoase în piele. Spre deosebire de alte tehnologii de epilare definitivă diodă, putem înlătura și firele de păr cu rădăcini mai adânci și profunde.

Datorită spectrului larg de lumină, epilarea cu LED se adresează tuturor fototipurilor cutanate și tipurilor de păr.

Epilarea definitivă se poate aplica pe diferite zone:

  • Zona feței – mustață, perciuni, bărbie, pomeți
  • Axile, gât
  • Picioare, gambe, coapse
  • Zona inghinală, interfesieri, zona bikinilor
  • Abdomen, spate, brațe, antebrațe

Durata unei proceduri de epilare definitivă depinde de zona unde este realizată. De exemplu, pe zone mai mari durata de tratament este de 20-45 de minute, iar pentru o zonă mai mică, precum mustața, durata este de 15 minute. O sesiune de epilare definitivă pentru întreg corpul poate dura aproximativ 180 de minute. Intervalele dintre sesiuni trebuie să respecte ciclurile de creștere foliculară care variază între 4 – 8 săptămâni pentru epilarea facială și corporală.

Epilare definitivă – avantaje

Epilarea definitivă prezintă multe avantaje, de aceea multe persoane aleg această metodă de îndepărtare a părului de pe corp.

Principalele avantaje ale epilării definitive sunt:

  • Este o procedură non-invazivă – epilarea definitivă nu afectează dermul. Și persoanele cu pielea sensibilă pot apela la această procedură. Nu este dureros, resimțindu-se doar un mic disconfort în zonele mai sensibile. Comparativ cu epilarea tradițională cu ceară, aparatul laser vi se va părea o adevărată binecuvântare.
  • Vei economisi timp prețios – cei care aleg epilarea definitivă vor economisi timp prețios. Dacă înainte erai nevoită să mergi lunar la salonul de cosmetică pentru programarea de epilare cu ceară, cu epilarea definitivă va trebui să te prezinți la salon de minim 8 – 12 ori pentru efecte vizibile. Intervalul între ședințe e în medie de 3 săptămâni, pentru zonele feței, și de 6 săptămâni pentru zona picioarelor. După terminarea numărului de ședințe, va fi nevoie de o ședință de întreținere o data la 6 – 12 luni, în funcție de fiecare persoană. Numărul ședințelor variază în funcție de zonă și depinde de mai mulți factori: zona corpului, culoarea pielii, culoarea părului, grosimea părului, faza ciclului folicular etc.
  • Tratează foliculita – prin intermediul epilării definitive cu laser vei scăpa de foliculită, datorită luminii emisă de aparat care ajută la închiderea și eliminarea foliculului.
  • Vei economisi bani – pe termen lung, epilarea definitivă te va ajuta să economisești sume considerabile, întrucât după numărul de ședințe va fi nevoie doar să te prezinți la întreținere. Poate părea costisitor la început, însă, pe parcurs, după ce vei vedea efectele incredibile ale procedurii, nu vei regreta că ai ales epilarea definitivă.
  • Aspectul pielii este vizibil îmbunătățit – vei observa, chiar după prima ședință de epilare definitivă, un aspect vizibil îmbunătățit a pielii tale. Epilarea cu lama de ras sau cu ceară poate irita pielea și o poate usca excesiv. Cu epilarea definitivă nu va mai trebui să-ți faci griji în această privință, întrucât pielea ta va fi mult mai catifelată.
  • EXCELSIOR, spre deosebire de laserele diodă clasice, poate împărți un impuls în 3 subimpulsuri, oferind un timp de relaxare termică a pielii.

Epilare definitivă – vino la Swiss Clinics

Epilarea definitivă este o metodă populară, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Vino la Swiss Clinics și bucură-te de tehnologia LED a aparatului de epilare definitivă EXCELSIOR.

În cadrul Swiss Clinics puteți beneficia și de alte proceduri chirurgicale și cosmetice, care vă vor ajuta să aveți aspectul facial și corporal dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.