Tratamente naturiste VS Beauty Cocktail

Stresul, lipsa somnului, alimentația nepotrivită, poluarea, ultravioletele, fumatul sau alcoolul sunt printre factorii care ne afectează negativ pielea.
Machiajul ne salvează de foarte multe ori atunci când tenul nostru prezintă diverse imperfecțiuni.
Un ten perfect, luminos și curat ajută să arătăm excelent în orice situație, indiferent daca apelăm sau nu la trucuri de make-up. Cu siguranță viața este mai ușoară fără anti-cearcăn sau straturi groase de fond de ten.
Alimentația este unul dintre cel mai importante aspecte atunci când ne dorim ca tenul nostru să arate perfect însă nu întotodeauna este suficient.


Încă din cele mai vechi timpuri femeile și-au dorit să se mențină tinere și frumoase iar de-a lungul timpului acestea au apelat la diverse trucuri naturiste. Mierea, albușul de ou, lămâia sau chiar bananele s-au transformat în maști hidratante pentru ten. Toate ingredientele naturale hidrateaza si revitalizează tenul în confortul propriei case iar mai mult de atat sunt extrem de accesibile ca preț.
Oricât de aproape ne-am dori să fim de natură, aceste măști naturiste nu ne aduc rezultatele la care visăm deorece acționeaza superficial la nivelul primului strat de piele.
Un alt dezavantaj al măștilor naturiste reprezintă faptul ca nu putem anticipa singure reacțiile tenului.
Un medic dermatolog poate analiza și prescrie tratamentul perfect nevoilor fiecărui pacient.

La Clinica Swiss am descoperit un tratament minim invaziv ce reușește cu succes să depășească orice așteptare. Beauty Cocktail este soluția ideală atunci când ne dorim să recăpătăm luminozitatea și tonusul natural al pielii. Acesta presupune injectarea unui cocktail terapeutic, format din acid hialuronic, vitamine, minerale antioxidanți și aminoaicizi, în piele.

Mezoterapia are avantajul de a introduce toate aceste ingrediente active în interiorul pielii şi de a participa activ la procesele metabolice, astfel efectele fiind desfăşurate din interior spre exterior.

În ce constă procedura?

Procedura se realizează prin injectări multiple în piele, astfel încât substanțele să fie distribuite pe întreaga suprafață.

În funcție de problemele, tipul de piele și vârsta fiecărui pacient, adâncimea și intensitatea procedurii este adaptată, astfel încât rezultatele să fie cele mai bune.

Procedura prezintă multiple beneficii miraculoase:

  1. Combate și estompează ridurile fine
  2. Reduce petele pigmentare
  3. Hidratează pielea în profunzime
  4. Stimulează metabolismul celular
  5. Oferă luminozitate pielii
  6. Estompează semnele post-acneice
  7. Corectează semnele și cicatricile
  8. Stimulează colagenul și elastina, pentru a obține un aspect mai ferm
  9. Crește elasticitatea și tonusul pielii
  10. Diminuează cantitatea de sebum de la nivelul feței
  11. Tratează polii dilatați
  12. Estompează pistruii

La sfarşitul curei terapeutice se observă o îmbunătăţire evidentă a aspectului pielii. Medicii Swiss  recomandă o cură de 4-6 ședințe, la interval de 2-3 săptămâni pentru un efect optim.

Pe langa toate acestea este indicat sa adoptăm un stil de viata sanatos, sa facem miscare in fiecare zi și sa ne odihnim corespunzator!

Vezi mai multe detalii aici -> Tratamente ten

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.