Tratament anticelulitic cu bețe de bambus VS Tratamentul celulitei

Celulita este una dintre cele mai stresante probleme cu care se confruntă majoritatea femeilor.
Multe reprezentante ale sexului frumos sunt într-o permanentă căutare a unui tratament minune pentru a elimina definitiv aspectul inestetic de “coajă de portocală”.
Căutarea interminabilă sfârșește de cele mai multe ori îmbrăcată în pantaloni sau acoperită de fuste lungi pentru a nu se observa problema cu care ne confruntăm.

Ce este de fapt celulita?

Celulita reprezintă o acumulare de țesut adipos la nivelul coapselor, șoldurilor și feselor localizată sub piele. Cu toate că nu este o afecțiune propriu-zisă, aceasta poate afecta în mod considerabil încrederea în sine. Conform studiilor de specialitate, aproximativ 80-90% dintre femei se confruntă cu aspectul inestetic de “coajă de portocală” la un moment dat în viață. Deși poate apărea încă din adolescență, celulita este întălnită de cele mai multe ori odată cu trecerea anilor. Acesta apare din cauza pierderii colagenului din organism când pielea devine mai subțire și mai inelastică.

Cum tratăm celulita?

Comparativ cu terapiile tradiționale cum ar fi masajul anticelulitic cu bețe de bambus, tratamentului Swiss este minim invaziv, rapid și sigur de eliminare a celulitei.
Masajul cu beţe de bambus reprezintă un tip de masaj corporal, ce implică manipularea ţesutului atât cu ajutorul beţelor speciale de bambus, cât şi prin mişcări manuale care ajută la eliberarea tensiunilor şi îmbunătăţesc circulaţia.
Efectele masajului apar după 7-8 ședințe iar specialiștii recomandă combinarea acestuia cu o alimentație sănătoasă și sport.

La Swiss dispunem de cele mai eficiente si rapide scheme de tratament.

Tratamentul injectabil al celulitei presupune realizarea unor microinjecții prin care se introduce în zona țintă un cocktail de substanțe active format din:

Cafeină: activează catabolismul lipidic și diminuează depozitele grase.

Carnitină: stimulează catabolismul lipidic.

Equisetum: cu rol diuretic.

Anghinare: acțiune detoxifiantă, cu rol diuretic.

Tratamentul reduce celulita cu până la 80%, grasimea localizată si a cea hipertrofică, pentru netezirea pielii, redobandirea fermitatii și imbunatatirea elasticitatii pielii.

Aceste substanțe active pătrund în profunzimea pielii și elimină eficient bulele de grăsime prezente la nivel subcutanat.

Procedura nu este deloc dureroasă, se realizează sub efectul unei creme anestezice în numai 30 de minute. Pentru îndepărtarea completă a celulitei dintr-o anumită zonă, specialiștii Swiss recomandă 5-6 ședințe la interval de o saptamană.

În urma unei analize amănunțite, medicul vă va sfătui cu privire la numărul de ședințe necesar dumneavoastră.

Beneficii:

– tonifierea pielii

– efecte vizibile

– tratament rapid

– fără durere

– efecte de durată

Ceea cetrebuie sa retineți este că taratamentul injectabil elimină mult mai eficient efectul de coajă de portocală în comparație cu orice altă procedură terapeutica anticelulitică .
Beneficiile Swiss nu rezultă doar din  obtinerea rezultatelorîn timp record ci si din experienta echipei medicale în a preveni, preîntampina și elimina grăsimea chiar de la nivel subcutamant.

Vezi mai multe detalii aici -> Tratament anticelulitic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.