Cearcănele sunt o problemă? Află care sunt cele mai eficiente tratamente!

Se spune că ochii sunt fereastra sufletului iar aceștia pot trasmite gânduri, sentimente și chiar stări sufletești. Stilul de viață alert, vârsta sau genetica își pot pune adesea amprenta asupra privirii noastre.

Cearcănele și pungile de la nivelul ochilor au devenit o problemă foarte des înâlnită atât în rândul adulților, cât și a tinerilor. Aceste probleme sunt adesea asociate cu nopțile nedormite și oboseala, însă adevaratele cauze trec dincolo de stilul de viață, putând fi vorba uneori si de o moștenire genetică.

De ce apar cearcănele?

Cearcănele pot apărea ca urmare a resorbției grăsimii din jurul ochilor, nesomnului, fumatului excesiv,  fluctuației de greutate, a expunerii excesive la soare sau din cauza unor boli cronice, astfel că zona  de sub ochi se adâncește și se creează un aspect obosit, îmbătrânit.

De-a lungul timpului pe piața produselor cosmetice au aparut diverse tratamente minune ce promit efecte imediate și de lungă durată. Tehnologia și știința au avansat mult în ultimii ani iar brandurile ne pun la dispoziție tot felul de produse de îngrijire a tenului.
Cremele, serurile si loțiunile îmbogățire cu substanțe nutritive și vitamine aduc un beneficiu în vederea prevenirii cearcănelor.
Acestea nu reușesc să pătrundă în profunzimea tenului și hidratează numai la suprafată iar de cele mai multe ori rezultatele nu sunt pe măsura așteptărilor.

Noi, cei de la Clinica Swiss venim cu vești bune pentru tine!
Uitaţi de cremele scumpe care promit marea cu sarea și de produsele de make up care vă scot şi mai mult în evidenţă cearcănele. Puteţi arăta cu 10 ani mai tânără în câteva minute, fără durere!

Ce presupune estomparea cearcănelor?

Estomparea cearcănelor este o procedură minim invazivă, non chirurgicală, care constă în injectarea cu acid hialuronic în zonele afectate, pentru a umple zonele adâncite de sub ochi și totodată oferă și o ușoară depigmentare a zonei.

Acidul hialuronic este o substanță iubită de dermatologi pentru proprietățile sale intens hidratante – de fapt, un singur strop de acid hialuronic poate ține până la de 1.000 de ori greutatea sa în apă. Aceste capacități hidratante impresionante au făcut din acidul hialuronic una dintre principalele componente ale tuturor tratamentelor cosmetice.

Procedura se realizează sub anestezie topică (cremă anestezică), astfel că nu este dureroasă. Medicii Swiss utilizează canula atraumatică pentru distribuirea uniformă a acidului hialuronic, dar și pentru a minimiza durerea sau disconfortul pacientului.

Pentru un efect sporit și un aspect fresh al ochilor, specialiștii Swiss îți recoamndă și tratamentul de depigmentare a cearcănelor.

Procedură este non chirurgicală, minim invazivă, și constă în injectarea unui cocktail de substanțe cu vitamina C, cu rol antioxidant, în zonele afectate. În urma acestei proceduri, zona tratată își va recăpăta luminozitatea.

De asemenea, un rol extrem de important în prevenția cearcănelor îl reprezintă un stil de viață sănătos:

– alimentație bogată în fructe și legume
– sport
– odihnă ( somn 8 ore/noapte)
– evitarea consumului de alcool
– evitarea consumului de tutun.

Te așteptăm la Swiss pentru a beneficia de cele mai bune tratamente, potrivite stilului tău de viață!

Vezi aici mai multe detalii -> Tratament cearcane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.