Clinica Swiss EstetiX București, continuă să inoveze piața esteticii din România. Astfel, si-a asumat misiunea de a marca prin existeta sa evolutia domeniului estetic. Astazi, proceduri de top din intreaga lume, precum Lunch Break Therapy, marirea feselor si a sanilor prin injectre cu Aquafilling, sunt disponibile chiar la noi in tara.

Ultimele inovatii in materie de estetica, prezente in Romania

Lunch Break Therapy este inovatia care iti permite ca intr-un interval scurt de timp, sa poti opta pentru tot felul de proceduri, pornind de la injetari cu botox in zonele predispuse ridurilor, umplerea si depigmentarea cearcanelor, volumizarea buzelor, pana la proceduri mai complexe de reconturare faciala, lipolizele injectabile care au ca efect o slabirea localizata (pe zone), sau mezoterapii si liftinguri nechirurgicale cu fire PDO.

Procedurile sunt nedureroase si nu necesita perioada de recuperare. Mai mult chiar, cele mai multe dintre ele au efect imediat si colegii de birou vor observa o schimbare pozitiva cand va veti intoarce la munca. „Folosirea acidul hialuronic si a botoxului intr-un mod temperat, sub supravegherea unui medic, dupa un plan de tratament, este cea mai buna solutie pentru femei de orice varsta. La Swiss EstetiX stim si ca o interventie de succes este aceea in urma careia schimbarea este evidenta, dar fara a identifica neaparat zona asupra careia s-a intervenit”, a declarat Valentin Burada.

 

Am introdus in premiera in Romania procedura de marire de fese si sani prin injectarea de implant lichid. Este foarte important ca medicul sa cunoasca bine produsul si tehnica de injectare pentru un rezultat optim. Noi am pregatit o echipa de specialisti in injectarea de Aqua Filling si deja avem multe paciente care se simt foarte bine dupa interventie, sunt foarte incantate de rezultat si mai ales de faptul ca procedura a fost extrem de simpla: vii, te injectezi, pleci si iti continui activitatea fara nicio problema. Durerea resimtita dupa injectare este ca una de febra musculara, nu exista cicatrici, nu exista perioade de asteptare pentru a vedea rezultatul: imediat dupa interventie, fundul devine mai bombat si mai atragator.

Invatarea permenenta a medicilor e cheia reusitei

Valentin Burada, fondatorul clinicilor Swiss EstetiX, investeste in formarea permanenta a medicilor, astfel ei sunt prezenti la cursuri, atat in tara, cat si in strainatate, participa la sesiuni si traininguri. Fiecare din echipa performeaza pe cate un segment, organizati in asa fel incat impreuna sunt completi. Astfel, a luat nastere Academia Swiss EstetiX, care invata tinerii medici totul despre injectari, estetica faciala, tehnici și practici, acid hialuronic si botox.

Academia Swiss EstetiX este un proiect educațional care își propune să sistematizeze și să desăvârșească standardul de pedagogie al serviciilor din domeniul esteticii. Echipa de traineri este formată din medici de prestigiu, care pe lângă informația pe care o transmit, sunt determinați sa transmită si pasiunea lor pentru acest domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.