Povestea Swiss EstetiX a început în urmă cu 3 ani, când datorită pasiunii pentru frumos, fondatorul Valentin Burada a hotărât să pună bazele unui concept strâns legat de domeniul medicinii estetice invazive și non-invazive, care să ofere posibilitatea tuturor să se simtă mai bine în pielea lor și mai încrezători.  Dedicarea duce la dezvoltarea conceptelor de top, Men EstetiX, divizia dedicata exclusiv barbatilor, si Academia Swiss EstetiX.

 

Academia Swiss EstetiX, prima scoala de estetica din Romania

Clinică Swiss EstetiX crede într-o serie de principii bine definite, printre care se număra și învățarea și dezvoltarea permanentă a medicilor. Pornind de la această idee, s-a înființat Academia Swiss EstetiX, școală de practică și business, cursuri teoretice și practice de injectări, estetică facială, acid hiauronic si botox.

“Industria estetica din Romania este inca la inceput. In momentul de fata, noi, ca sistem de educatie, detinem specializarea de chirurgie plastica si micro-chirurgie recnstructiva, insa scolile de stat nu detin o ramura de estetica. Din acest motiv, Academia Swiss EstetiX isi propune sa specializeze medici absolventi ai Facultatii de Medicina, specializarea chirurgie plastica si dermatologie, catre ramura estetica atat in zona de injectologie, cat si in alte ramuri ale esteticii moderne. Astfel, Academia Swiss EstetiX va fi prima scoala de estetica din Romania.”  – Valentin Burada fondatorul clinicii Swiss EstetiX.

 

Men EstetiX, divizia dedicata exclusiv barbatilor

Pentru că în cei 3 ani a observat faptul că numărul bărbaților care apelează la procedurile medicinii estetice a crescut rapid, Valentin Burada a pus bazele unui concept nou, o clinică dedicată exclusiv bărbaților, Men EstetiX. Fondatorul clinicii a mărturisit faptul că numărul pacienților de sex masculin care apelează la metodele medicinii estetice a crescut considerabil în ultimii ani, “Daca acum 10 ani unul din 20 de pacienți erau bărbati, astăzi lucrurile stau altfel. Mai exact, unul, sau chiar doi pacienți din 10 sunt de sex masculin, ceea ce ne bucură.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.