Acum  ceva timp, chirurgia estetica era un domeniu preferat de femei, in prezent numarul barbatilor a crescut considerabil. Motivul este foarte simplu, oricine isi doreste sa arate bine.

Imaginea conteaza indiferent de sex! Din acest motiv, Swiss EstetiX, clinica vedetelor, a implementat pentru prima data in Romania o sectie dedicata in totalitate barbatilor, numita Men EstetiX.

La clinica noastra a fost si Mircea Eremia, fratele Alinei Eremia, care ne-a raspuns la cateva intrebari.

Lipoliza, asul din maneca pentru abdomenul perfect

Pentru el, experiența la Men EstetiX a reprezentat o investitie in propriul corp, care a meritat din plin si i-a oferit rezultate durabile. La clinica noastra, Mircea a beneficiat de  procedura de mezoterapie, care are ca scop intretinerea sau rejuvenarea faciala. Artistul si-a facut si un tratament de lipoliza, intervenția care reduce depozitele de grasime, acolo unde dieta sau sportul nu funcționează.

Pe viitor, Mircea Eremia, este convins ca isi va mai face si alte interventii estetice.

Ne aliniem standardelor internaționale

 Artistul este de părere că divizia exclusiv masculină, Men EstetiX, este un progres care aliniază România la standarde internaționale. ,,Eu cred că era necesar, bărbații se deschid și acordă mai multă atenție și aspectului lor fizic.”

Recomandarile lui Mircea Eremia

Artistul recomanda tuturor, in cazul in care au probleme ori sunt complexati de anumite aspecte legate de corpul lor, sa nu ezite sa apeleze la servicii de estetică.

“Eu, personal sunt extrem de multumit de clinica Men EstetiX, personalul clinicii este foarte bine pregatit, poti sa vii cu incredere! Iar faptul ca sunt prietenosi, te face sa vii cu sufletul deschis.De rezultate nu mai este cazul să discutăm, că sunt vizibile”, spune acesta.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.