Recunoscută ca una dintre cele mai frumoase femei din România, Bianca Drăgușanu are trucurile ei de frumusețe. S-a remarcat, de-a lungul timpului, datorită sincerității cu care abordează orice subiect care o privește și fiecare experință prin care trece. De curând, vedeta a vizitat prima clinică deschisă într-un mall din București, Swiss Estetix, și le-a povestit fanilor de pe Instagram ce a descoperit în Clinca nr.1 a Capitalei.

În plus, vedeta a povestit, de-a lungul timpului mai multe trucuri pe care le utilizează

  1. Presa notează că este atentă cu ce mănancă “Bianca are mare grijă la ceea ce mănâncă, niciodată nu depășește 1.500 de calorii pe zi.”
  2. Pentru un ten perfect, se gândește să încerce în viitor, tratamentele minim-invazive de la Swiss Estetix. “Sunt bucuroasă că am găsit la Swiss Estetix o echipă de oameni frumoși și toți medicii sunt foarte bine pregătiti! Este prima clinică din România deschisă într-un mall, în Promenada, cu program 10-22, de luni pană duminică. Mi-am propus să-i vizitez periodic și vă voi ține la curent cu toate procedurile lor inovatoare din estetică minim-invaziva” afirmă vedeta pe pagina ei de Instagram.

  1. Vedeta a adăugat faptul că sportul este foarte important pentru silueta ei „De aproximativ zece ani fac câte 500 de abdomene pe zi, în fiecare dimineață, indiferent că ma aflu acasă sau sunt plecată. În plus, o data la două zile fac masaj pe tot trupul. O dietă echilibrată cu voință și sport dă rezultate pe termen lung.” a mărturisit Bianca.
  2. Biancăi îi place să stea nemachiată “In timpul liber, preferă să nu se machieze, să lase tenul să respire și de multe ori iese din casă așa. Atunci când se machiază, nu se culcă niciodată fără să se demachieze, iar când stă la soare folosește produse cu factor de protecție ridicat.”
  3. Când vine vorba de părul superb al vedetei, ea afirmă că preferă să se vopsească singură “De cele mai multe ori îmi vopsesc părul acasă, pentru că nu am timp.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.