Un abdomen plat, ferm, asemenea modelelor internationale, este visul oricarei femei! Totusi, ce este de facut in momentul in care sportul si dieta nu dau rezultate si nu sunt cei mai buni prieteni ai nostri? In acest caz, ne ajuta medicii esteticieni prin procedura cunoscuta sub numele de abdominoplastie. Prin aceasta interventie, excesul de piele si de grasime din zona inferioara a abdomenului sunt indepartate, ceea ce duce si la scaderea considerabila in greutate.

Abdominoplastia iti reda silueta visata

Un mod de viata nu tocmai sanatos,  alimentatie dezechilibrata, sarcina, sunt doar cateva motive care duc la aparitia excesului de grasime din zona abdomimala. Prin intermediul abdominoplastiei femeile isi pot recapata dimensiunile dorite si implicit, increderea in sine. Aceasta procedura chirurgicala reda linia armonioasa a corpului, muschii abdominali devin intinsi si intariti, iar abdomenul e perfect, ferm si plat.

Abdominoplastia, explicata in detaliu

Abdominoplastie totala este o interventie chirurgicala mai extinsa, include atat o incizie de-a lungul zonei inferioare a abdomenului cat si o incizie la nivelul buricului, se elimina excesul de piele de deasupra buricului pana in zona pubisului, se aliniaza si se intaresc muschii abdominali.

Aceasta interventie se realizeaza sub anestezie generala si necesita spitalizarea 1-2 zile. Pentru o recuperare mai rapida, in urmatoarele doua saptamani de la interventie se recomanda evitarea efortului fizic.

Abdominoplastia, procedura cautata si de barbati

Interventia de abdominoplastie era cautata in general  de femeile care doreau sa isi imbunatateasca silueta si aspectul fizic, insa poate fi realizata si la barbati. In ultimii ani, barbatii au devenit din ce in ce mai interesati de imbunatatirea aspectului fizic prin intermediul operatiilor estetice. Fie ca vorbim despre interventii chirurgicale estetice ce se realizeaza la nivelul fetei, fie la nivelul corpului, acestia apeleaza din ce in ce mai des medicul estetician.

6 thoughts on “Abdomen de model printr-o singura interventie! Abdominoplastia de la A la Z!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.