Soldurile si abdomenul sunt zonele corpului unde slabim cel mai greu și oricat de multe eforturi am face, grasimea se incapataneaza sa ramana. Modul in care vom arata de sarbatori, dar mai ales de Revelion, ne preocupa in fiecare an. O rochie spectaculoasa, pe o silueta clepsidra, va atrage cu siguranta atentia tuturor.

 

Silueta perfecta, la o injectie distanta 

Lipoliza este metoda care, prin injectare, dizolva depozitele nedorite de grasime si subtiaza contururile.

Interventia se preteaza tuturor zonelor cu tesut adipos inestetic, ce nu poate fi eliminat prin dieta sau sport. Spre exemplu, barbia dubla sau grasimea din jurul genunchilor sunt probleme ce pot fi solutionate rapid, prin lipoliza.

 

Tehnica este nedureroasa, dureaza numai 30 de minute si se realizeaza sub anestezie locala. Sunt necesare intre 3 si 5 sedinte, distanţate de minim 8 saptamani intre ele, dupa care se aşteapta intre 2 si 3 luni pentru a se vedea rezultatul. Peste 80% dintre pacienţi sunt mulţumiţi cu rezultatele vizibile dupa 3 tratamente.

Adio, celulita

Lipoliza a devenit un subiect controversat, iar femeile care isi doresc sa scape rapid de celulita nu mai stiu ce sa mai creada. E sau nu utila lipoliza?

 

Celulita superficiala a coapselor si feselor poate fi tratata cu succes folosind lipoliza injectabila, deoarece pe langa dizolvarea grasimii superficale se obtine si o regenerare a dermului adiacent, pielea devenind mai elastica, mai ferma si mai hidratata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.