Nasul este elementul de fizionomie care defineste personalitatea fiecaruia dintre noi. Tocmai din acest motiv, tot mai multe persoane incearca sa obtina nasul perfect atunci cand mama natura nu le-a inzestrat dupa voia lor.

Daca nu sunteti multumite de nasul vostru, dar nici nu ati apela la bisturiul chirurgului, trebuie sa stiti ca acum remodelarea nasului este posibila printr-o simpla injectare, la Clinica Swiss EstetiX.

 

Frica, doar o amintire

Teama de operatie opreste un numar tot mai mare de persoane sa apeleze la procedura visata pentru ca nasul lor sa ia forma mult-dorita. Solutia este rinocorectia cu acid hialuronic,

Procedura non-chirurgicala de rinocorectie cu acid hialuronic se refera la remodelarea nasului cu ajutorul substantelor injectabile de umplere a tesuturilor moi. Procedura are rolul de a netezi, umple si estompa trasaturile ascutite ale nasului sau depresiunile, de a schimba unghiul varfului nasului (ridicarea varfului nasului), restaura simetria nazala și ofera un aspect cu dimensiuni reduse, iar rezultatele sunt vizibile imediat.

 

DJ Harra a ales remodelarea nasului fara bisturiu

DJ Harra este una dintre vedetele care au ales tratamentul inovator de corectare a aspectului nasului, rapid și fără timp de recuperare, dar mai ales cu rezultate extraordinare.

„Voiam sa îmbunătățesc aspectul nasului meu, dar îmi era teama de operație. Procedura de rinocorectie cu acid hialuronic a fost alegerea perfecta. Efectele sunt pur și simplu perfecte pentru ceea ce mi-am dorit.”, afirma DJ Harra.

2 thoughts on “Teama de bisturiu e acum in trecut. Rinocorectia cu acid hialuronic, metoda viitorului!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.