Recapătă-ți strălucirea după naștere!

Top 3 proceduri postnatale

Odată cu bucuria de a aduce pe lume un copil apar și câteva probleme fizice precum excesul de grăsime, vergeturile sau celulita. Pentru multe femei, felul în care arată este extrem de important chiar și în perioada sarcinii iar o recuperare rapidă devine visul ideal.

În social media sunt viralizate toate mămicile vedetă care în foarte scurt timp de la naștere, arată excelent în costumul de baie. Adevărul este că acestea sunt adesea susținute de o întreagă echipă de antrenori personali și nutriționiști care le ajută să-și mențină imaginea.
Majoritatea dintre noi nu avem asta! Dorința de a reveni la starea de pre-sarcină imediat după naștere nu este doar o așteptare nerealistă, ci și potențial dăunătoare sănătății mintale.

Întregul proces necesită timp și există tratamente care vă pot ajuta să treceți prin aceasta, oferindu-vă în același timp un impuls de încredere. Împreună cu medicii specialiști de la Swiss v-am pregătit un top al procedurilor preferate de proaspetele mămici.


#1 Liftingul mamar

Modificările hormonale din timpul sarcinii își pun amprenta pe corpul femeii și acest lucru se poate sesiza și la nivelul sânilor. În cursul sarcinii și alăptării, volumul acestora crește, atât glanda mamară, cât și țesutul adipos din jurul acesteia.
De asemenea, modificări pot apărea și la nivelul pielii din cauza schimbărilor hormonale, retenției de apă și, nu în ultimul rând, a stresului mecanic.
Procedura care constă în conturarea unei forme mai ferme, având ca scop înfrumuseţarea sânului. Recuperarea este rapidă, rezultatele sunt vizibile imediat iar cicatricile sunt minime.



#2  Tratamentul vergeturilor

În urma unei sarcini, pielea poate deveni permanent slăbită și întinsă la nivelul abdomenului, sânilor și în orice alte zone în care a avut loc creșterea în greutate. În timp ce cremele topice pot ajuta la reducerea aspectului vergeturilor post-sarcină, fără tratament, acestea sunt adesea vizibile.

Tratamentul personalizat de la Clinica Swiss utilizează două proceduri ce pot fi utilizate în funcție necesitățile fiecărei paciente:

Tratamentul cu plasma IQ se efectuează cu ajutorul unui aparat al cărui vârf intră în contact cu pielea și creează plasma. Aceasta din urmă are numeroase beneficii, printre care și estomparea semnelor inestetice de pe corp.

– Tratamentul cu ozon presupune injectarea tegumentului și introducerea ozonului. Clinica Swiss recomandă minim 12 ședințe, ce se efectuează 1-2 ședințe/săptămână. După terminarea tratamentului îmbunătățirile continuă să apară iar formarea de colagen nou în piele continuă.



#3 Lipoaspirația abdomenului

Clinica Swiss vine cu o tehnologie avansată prin care poți elimina excesul de grăsime din zona abdomenului. VASER LIPO este o metodă avansată de modelare corporală, care reușește să elimine grăsimea nedorită cu ajutorul energiei produse de ultrasunete. Aceasta selectează țesutul adipos fără a afecta și alte țesuturi, permițând în final o îmbunătățire rapidă a aspectului pielii din zona tratată.
În cele din urmă, te poți bucura de un abdomen plat fără ore întregi petrecute în sala de sport.

Clinica Swiss îți este alături pentru a te ajuta să faci din perioada sarcinii, cea mai frumoasă perioadă din viața ta!

Vezi mai multe detalii aici -> Recapătă-ți strălucirea după naștere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.