Marirea buzelor este una dintre procedurile de medicina estetica cele mai solicitate in prezent. Acidul hialuronic se foloseste in scop estetic pentru cresterea volumului tesutului facial.

Tesuturile capata un plus de volum, refacand aspectul tenului sau imbunatatind aspectul buzelor pana la nivelul de corectie dorit.

Ce spun specialistii

„ Acidul hialuronic oferă un volum natural buzelor şi netezeşte ridurile fine. În cele mai multe cazuri, pentru intervenţie este suficientă crema anestezică, dar se poate apela şi la amorţirea zonei respective cu ajutorul unei injecţii, pentru pacientele mai sensibile. Pe lângă caracterul blând al procedurii, avantajul acidului hialuronic pentru augmentarea buzelor este că nu provoacă niciun fel de alergii, fiind extrem de bine tolerat de corp. Conturul natural al buzelor este accentuat, pentru că injectarea se face liniar, de jur împrejurul acestora, putând fi totodată corectate şi ridurile din jurul gurii.” declara Iulia, medic specialist.

16 martie, Lips Appreciation Day

Potrivit unui calendar mai putin obisnuit, 16 martie este ziua in care sarbatorim Ziua aprecierii buzelor. Un studiu realizat de către cercetătorii de la Manchester University arată că după primele 10 secunde de la momentul în care un bărbat vede pentru prima dată o femeie, acesta petrece mai mult de jumătate din timp analizăndu-i gura.

Subiecţii au afirmat că vedetele cu cele mai atragătoare buze sunt Angelina Jolie şi Scarlett Johansson.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.