Anii trec, dar urmele pe chip nu e musai să rămână! Tinerețe fără bătrânețe poate fi un motto destul de ușor de pus în practică în zilele noastre, mai ales acum, când procedurile estetice minim-invazive avansează constant. Dacă îți dorești un chip mai tânăr, dna doctor Klara Bancila, specialist Swiss Clinics, te învață cum să îl obții, în doar câteva ore!

 

Umplerea cearcănelor cu acid hialuronic

1.Cât de vizibile trebuie să fie cearcănele pentru a fi candidatele ideale pentru această procedură?

R:Umperea cearcanelor cu AH se adreseaza persoanelor cu lipsa de volum in zona pleoapelor inferioare, in special in zona santului lacrimal, si/sau cu modificari de culoare ( hiperpigmentare) a pielii din zona .

2.De ce ne ajută umplerea cearcănelor să obținem un efect de întinerire rapid?

R:AH  special destinat pentru aceasta procedura ( atentie – nu se injecteaza orice fel de AH , ci doar cele cu formule special concepute pentru aceast ZONA DELICATA) va umple, va volumiza, va hidrata si va depigmenta regiunea cearcanelor. Prin urmare , va crea volum acolo unde lipseste, va hidrata si reintineri pielea , va reduce ridurile fine din zona si va depigmenta culoarea maronie sau violacee a zonei , prin urmare aspectul este unul reintinerit al zonei pleoapelor inferioare.

3.Este o procedură dureroasă?

R:Procedura se face cu anestezie locala , injectabila sau prin aplicare de crema anestezica, iar AH ul folosit pentru injectare contine si el substanta anestezica, asa incat procedura nu este dureroasa .

4.De la ce vârstă se poate face această procedură?

R:Varsta minima este 18 ani si asta pentru ca uneori cearcanele nu sunt legate neaparat  de imbatrinire, ci datorita unei conformatii mostenite , asa incat putem face aceasta procedura atat la persoane tinere dar si mai mature. Desigur acolo unde avem o indicatei medicala corecta, apreciata printru-un examen local in cadrul unei consultatii.

 

Reconturarea mandibulară

1.La ce ne mai ajută pe lângă obținerea unui profil bine conturat?

R:Reconturarea mandibulara cu AH sau cu fire PDO , creând o mai buna definire a conturului osos mandibular , creeaza si un efect de tensionare a tegumantului si etajul inferior al fetei si a zonei gatului asa incat efectul este unul de usor lifting  la persoanele cu ptoza ( lasarea tesuturilot) faciala in partea inferioara a fetei iar la pacientele tinere, fata apare mai sculptata, mai definita.

2.Cât durează și de câte ori trebuie să vină pacientele pentru întreținerea rezultatului obținut?

R:Efectul dureaza intre 6-12 luni, in functie de tipul de AH folosit, de cantitate si de tehnica ( asocierea cu firele pdo intarind efectul si remanenta rezultatului), de aceea se recomanda pentru a intretine rezultatul , sa nu asteptam pana cand se va resorbi complet AH, ci la 6 luni,  sa revenim pentru intretinere.

 

Tratamentul ridurilor de expresie cu botox

1.Este recomandat să apelăm la botox dinainte de formarea ridurilor vizibile?

R:Da, se poate face profilactic ratamentul, cu o doza mult mai mica , asa incat sa prevenim aparitia lor.( varsta minima 18 ani)

2.Care este cea mai cerută zonă pentru injectare în rândul pacientelor dvs.?

R:Ridurile dintre sprancene- zona glabelei si  cele de la frunte, ulterior pe masura ca pacientele au o varsta mai matura si cele de la coltul lateral exteten al ochilor.

3.Cât de mult ne poate schimba fizionomia lipsa ridurilor?

R:Tratmentul cu toxina botulinica pentru estomparea ridurilor nu trebuie sa ne modifice fizionomia, doar sa atenueaza sau sa previna ridurile. Fata apara mai relaxata, mai odihnita, acesta este aspectul spre care tindem sau incurajam pacientele , si nu lipsa mobilitatii si a expresiilor faciale( de exprimare a emotiilor de orice fel).

 

Augmentarea buzelor

1.Topul celor 3 beneficii majore pe care le obținem în urma augmentării buzelor

R:Corectare asimetrii, volumizare, hidratare.

2.De ce criterii trebuie să ținem cont atunci când alegem forma lor?

R:De conformatia unica originala a buzelor si a muschilor din zona lor la fiecare pacienta in parte, de gradul de hidratare sau de uscaciune a tesuturilor, de ceea ce doreste pacienta desigur si de gradul de siguranta in ceea ce priveste procedura in sine ( data de alegerea unui AH si a tehnicii adecvate pentru fiecare caz in parte).

Sunt situatii cand pacientele nu sunt la prima injectare, au fost injectate in alta parte, nu stim cu ce substanta anume, prezinta asimetrii, granuloame si atunci stabilim un plan de tratament pentru a obtine un rezultat armonios si pe placul pacientei, in anumite cazuri in mai multe etape.

3.Secretul folosit la Swiss Clinics pentru cele mai frumoase rezultate (aici puteți spune despre calitatea acidului folosit, o anumită tehnică de injectare, etc.)

R:Specificul nostru este dat de personalizarea procedurii pentru fiecare caz in parte, consilierea pacientelor pentru a alege cea mai optima varianta pentru ceea ce isi doresc sa obtina, calitatea si multitudinea de tipuri de AH pe care le avem in stoc, asa incat putem adapta si gasi pentru fiecare caz in parte cea mai buna solutie, perfectionarea continua a medicilor cu ultimele noutati in materie de tehnica de injectare si tipuri de AH , ASA INCAT TOT CE SE FACE IN ORICE ALT LOC DIN LUME DE TOP IN CHIRURGIE ESTETICA , SE POATE FACE SI LA NOI!

Si sa nu uitam , experienta pe zecile de mii de paciente  fericite pe care le avem!

 

Vezi articolul si AICI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.