Sezonul rece este recunoscut pentru faptul ca este perioada favorabila interventiilor de natura estetica si cosmetica. Am identificat o serie de proceduri de ultima ora pe care trebuie sa le incerci!

  1. Mezobotox – Un cocktail de substante nutritive de hidratare a pielii, vitamine, minerale si toxina botulinica, care este introdus in piele la nivelul fetei, decolteului si mainilor. Efectul este spectaculos, de umplere si de reducere a ridurilor fine, superficiale, pentru un aspect instant intinerit. In functie de organism, efectul dureaza intre 1-2 ani sau poate fi permanent. In functie de nevoile fiecarui pacient, se recomanda ca tratamentul sa fie repetat frecvent, cel putin doua sedinte pe an.
  2. Tratamentul Volite – Sexul frumos a avut intotdeauna o preocupare ridicata in ceea ce priveste ingrijirea pielii. VOLITE a fost special creat pentru o îmbunătățire generală a tipului și calității pielii feței, gâtului, decolteului și mâinilor. Reprezinta un gel de acid hialuronic injectabil, care imbunatateste calitatea pielii prin: cresterea hidratarii si a elasticitatii pielii si ameliorarea ridurilor fine.
  3. Bio-Lifting cu Plasma Gel – Metoda Bio-Lifting cu Plasma Gel  reprezinta o inovatie in domeniul medicinii estetice, de care puteti beneficia  acum in cadrul Clinicii Swiss EstetiX. Procedura consta in recoltarea sangelui, la fel ca in cazul Terapiei Vampir, si centrifugarea lui. Plasma gel  se injecteaza si asigura, pe langa efectul de lifting, stergerea ridurilor si estomparea cercanelor. Procedura de Bio-Lifting cu Plasma Gel prezinta avantajul de a fi perfect compatibila cu necesitatile pacientului, fiind extras chiar din sangele acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.