În ultima perioadă, atenția la sănătatea noastră a crescut în mod considerabil. Cu toții ne dorim să ținem cât mai departe virusurile și bacteriile, iar pentru asta încercăm numeroase soluții.

Cum ne întărim sistemul imunitar?

Alimentația sănătoasă și sportul nu sunt suficiente pentru asta, așa că, prin urmare, Clinica Swiss EstitiX vine în ajutorul tău și de această dată!

Îți venim în întâmpinare cu un tratament modern și inovativ care îți purifică sângele si îți conferă un boost de vitalitate.
Ozonoterapia este o procedură care presupune introducerea în sânge și totodată în organism a unui amestec de Ozon și Oxigen, astfel oferind celulelor capacitatea de regenerare și purificare.

Pentru un plus de sănătate, specialistul nostru recomandă efectuarea tratamentului împreună cu perfuziile cu vitamine și minerale. Astfel, ne putem asigura că organismul absoarbe în proporție de 100% vitaminele si minerarele. Nimic nu se pierde, totul se conservă!

În cazul vitaminelor administrate pe cale orală doar 50% din proprietățile acestor vor fi absorbite de organism.

Plan de tratament personalizat!

Clinica Swiss EstetiX îți oferă o consultație gratuită iar specialistul nostru îți va crea un plan de tratament personalizat în funcție de nevoile și dorințele tale.
De regulă,  specialistul nostru le recomandă pacienților între 1 și 2 ședințe pe săptămână, în funcție de problemele cu care se confruntă.

 

Măsuri de igienă și protecție.

În cadrul clinicii noastre din București, te așteptăm cu o echipă specializată și produse de cea mai înaltă calitate.

Înainte de efectuarea unei programări, pacientele completează un chestionar pentru evaluarea stării de sănătate.

Întreaga echipa Swiss EstetiX contribuie la menținerea unui mediu cât mai steril și sigur atât pentru pacienții noștri cât și pentru personalul clinicii.

Punem întotdeauna preț pe calitatea serviciilor pe care le oferim pacienților noștri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.