Cearcănele au devenit o problema estetica răspândită la nivel mondial. Exista o serie de cauze care duc la apariția zonelor adâncite și întunecate de sub ochi, cum ar fi oboseala, stresul, înaintarea în vârstă, dar și cauze ereditare.
Datorita evoluției medicinii estetice, acest aspect poate fi rezolvat printr-o vizita în cabinetul specialistului în estetica, în numai 30 de minute, cu ajutorul unor proceduri minim-invazive.

De cele mai multe ori, puterile de a face o schimbare ale machiajului au anumite limite. Mai mult decât atât, dacă până acum ai încercat să te hidratezi, să te odihnești mai mult, să aplici diferite creme speciale pentru zona de sub ochi, dar nu au dat rezultatele dorite, soluția se afla la medicii specialiști în estetica.

30 de minute pentru estomparea cearcănelor.

Procedura de estompare a cearcănelor se realizează prin injectare cu acid hialuronic. Durata este una scurta, de numai 30 de minute, este nedureroasa, iar rezultatul este unul de umplere a zonelor adâncite de sub ochi, pentru un aspect odihnit și întinerit.

Depigmentarea cearcănelor pentru redarea luminozității.

Pe lângă metoda de umplere a cearcănelor, care reda volumul zonei de sub ochi, pentru a reuși să eliminam culoarea închisă, este recomandata procedura de depigmentare a cearcănelor. Metoda consta în injectarea cu un cocktail de substanțe și vitamina C, durează numai 30 de minute și reușește să redea luminozitatea.

În funcție de particularitățile fiecărui pacient, medicul vă va recomanda procedura potrivită, astfel încât rezultatul să fie cel dorit. Metodele au evoluat, fiind astfel nedureroase și reușind să redea chipului trăsăturile armonioase, luminozitatea, și mai ales naturalețea pe termen lung.

One thought on “Tratamentele care te scapă de cearcăne, explicate pas cu pas!”

  1. M-ar interesa si pe mine cand ajungeți la Constanța și ce pret ar avea o asa procedura de estompate a cearcanelor! Multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.