Cu totii ne dorim ca, indiferent de varsta, sa aratam mereu tineri, iar pielea sa fie neteda si hidratata. Cand vine vorba de aspectul fetei, cele mai des intalnite probleme sunt ridurile, care nu intarzie sa apara, dar si pielea lasata.

Trecerea anilor, dar si alte elemente cum sunt radiatiile, alimentatia nesanatoasa si alte obiceiuri nocive contribuie la pierderea elasticitatii si la alterarea texturii pielii tenului, rezultatul fiind: riduri neplacute si un ten deteriorat.

Mai tanara cu 10 ani printr-o singura procedura!

Liftingul non-chirurgical cu fire PDO Bio-resorbabile este o procedura non-chirurgicala, sigura, reprezinta soluția ideala și minim invaziva de remodelare faciala pentru persoanele care nu doresc sa se supuna interventiei chirurgicale.

Sunt fire de diferite diametre și dimensiuni, ce oferă medicului variante pentru alegerea corectă în vederea efectuării procedurii în funcție de țesutul pacientului.

Se folosesc fire simple (numite și mono), de diferite dimensiuni sau cu dintisori (sau micro-incizii), rasucite (Screw). Firele si necesarul se aleg în functie de zona tratata, varsta sau gradul de ptoza al tesuturilor.

Avantajele liftingului non-chirurgical cu fire PDO

In cazul acestei proceduri, efectul de ridicare este imediat, conturul facial este redat, devenind intinerit si armonios, iar efect este durabil, de pana la 2 ani. Mai mult decat atat, previne îmbătrânirea prematură, imbunătățește aspectul general al feței prin eliminarea ridurilor, si poate fi combinat cu succes cu alte metode estetice.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.