Timpul nu iartă pe nimeni și odată cu înaintarea în vârstă aspectul general al pielii se schimbă dramatic. Ridurile devin tot mai proeminente, iar pielea își pierde din fermitate și elasticitate.

În încercarea de a descoperi soluţii inovatoare şi eficiente de înlăturare a semnelor trecerii timpului, o metoda care iti transforma timpul in aliat este injectarea cu toxina botulinica.

Botoxul da timpul inapoi pentru tine

Toxina botulinica este ideală pentru eliminarea ridurilor de expresie inestetice. Întrucât se utilizează o cantitate mică de botox, procedura nu are niciun fel de contraindicații. Pacienții își pot relua activitățile obișnuite imediat după tratament.

 

Ridurile de expresie sunt consecința mobilității mușchilor feței atunci când trecem prin diverse stări (tristețe, depresie, stres, încordare). Acest tip de riduri se poate corecta prin injectarea cu toxină botulinică. Injecțiile cu botox reprezintă un tratament cosmetic pentru tratarea atât a ridurilor fine cât și a celor profunde, chipul devenind astfel mai luminos și mai destins. Expresiile negative sunt diminuate, contribuind la creșterea încrederii în sine și în imaginea personală.

20 de minute pentru un aspect intinerit

Procedura este simplă și sigură, durează 15-20 minute și nu necesită în general anestezie. Botox-ul se va injecta cu un ac fin în zona dorită. În funcție de aria tratată sunt necesare între 4-10 injecții. Ca rezultat pielea rămâne întinsă și neridată, în timp ce musculatura facială netratată continuă să se contracte normal. De asemenea, pielea va căpăta luminozitate ca urmare a vasodilatației locale,permițând o oxigenare bogată a tegumentului.

O istorie interesanta a botoxului

Știați ca toxina botulinica a fost folosită in scop terapeutic pentru prima data in 1977?
Toxina botulinica sau botoxul este o substanța derivata a bacteriei Clostridium Botulinum. In momentul in care este injectata in mușchi, aceasta are un efect local, blocând temporar transmiterea impulsurilor nervoase de la nervii faciali către mușchii din zona in care a fost injectata.

In ultimul timp, injectarea toxinei botulinice pentru tratamente estetice a luat un mare avânt. In prezent este folosit in medicina ca medicament relaxant muscular, pentru reducerea ridurilor și a transpirației excesive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.