Un profil armonios, cu un nas în perfect echilibru cu trăsăturile faciale, reprezintă un ideal pe care astăzi îl putem obține în urma unei vizite în cabinetul medicului estetician.

Un studiu recent al membrilor Asociaţiei Chirurgilor Plastici Britanici a demonstrat, în urma unui studiu amănunțit la care au participat 20.000 de persoane, faptul că nasul perfect este cel care formează un unghi de 106 grade, împreună cu linia buzei superioare. Parametrii nasului ideal sunt prezenți chiar și în picturile din Egiptul Antic şi în cele aparținând epocii renascentiste.

Datorita evoluției din domeniul esteticii, acum este posibil să obții nasul pe care ți-l dorești, atât chirurgical, cât și non-chirurgical, prin injectare cu acid hialuronic.

O singura intervenție pentru un nas perfect

Rinoplastia este una dintre cele mai căutate operații estetice, pentru că scopul ei este unul dublu. Din punct de vedere estetic, intervenția are rolul de a corecta conturul, de a micșora, mări, îngusta sau lăți forma nasului. Mai mult decât atât, se adresează persoanelor care doresc o schimbare totala, care nu poate fi realizata prin injectare de acid hialuronic. Din punct de vedere funcțional, rinoplastia este o varianta de corectare a unui septul deviat, a cornetelor nazale, dar și de modificare a căilor respiratorii. Intervenția durează o ora și se încheie cu suturi fine, ţesutul din jurul nasului fiind imobilizat pentru a reuși să protejeze noua formă.

Nas ideal, fară bisturiu

Procedura de rinocorectie cu acid hialuronic consta în remodelarea nasului prin injectare cu acid hialuronic, pentru a umple, netezi și estompa trăsăturile ascuțite ale nasului sau golurile. Mai mult decât atât, are rolul de a schimba unghiul vârfului nasului, prin ridicarea vârfului nasului, restaura simetria nazală și oferă un aspect cu dimensiuni reduse. Metoda se adresează persoanelor care doresc schimbare, fară a fi nevoie a apela la o intervenție chirurgicala.

O intervenție de succes este cea care reușește să ofere o imagine frumoasă, în echilibru cu trăsăturile persoanei, rezultatul fiind un nas cu un aspect cât mai natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.