Toate femeile isi doresc un profil perfect echilibrat, de zeita, iar acest lucru este posibil astazi datorita reconturarii mandibulare. Linia mandibulara are un rol deosebit de important in ansamblul estetic al fetei. Prin reconturarea mandibulei capeți un aspect armonios si echilibrat al trăsăturilor faciale si, implicit, un profil placut.

2 metode diferite, rezultat spectaculos

  1. Reconturarea mandibulara cu acid hialuronic – Este o procedură minim invazivă, nedureroasă, ce oferă rezultate spectaculoase, reface conturul facial, conferă un aspect proaspăt și înlătură aspectul de față căzută, tristă, obosită. Zona mandibulei  este o arie unde acidul hialuronic este metabolizat mai greu de către organism, iar remanența este mai mare decât la buze (12-18 luni). Procedura este sigura și rapida (15-30 minute). Rezultatele sunt imediate, naturale, durabile  si nu necesita perioadă de recuperare, astfel incat vă puteți relua activitățile imediat.

Rezultatul devine vizibil imediat pentru un plus de senzualitate.

  1. Reconturarea mandibulara cu fire de suspensie – Reconturarea mandibulara cu fire de suspensie este o tehnica non-invaziva, realizata sub anestezie locala. Acest tratament permite repozitionarea si remodelarea volumelor fetei, intervenind, de asemenea, la cresterea elasticitatii pielii, prin regenerarea colagenului aflat in structurile profunde ale tegumentului. Efectul firelor de suspensie este de minim 12 luni și se poate prelungi in functie de stilul de viata si hidratare. In urma procedurii nu raman semne, reconturarea mandibulara cu fire de suspensie fiind o tehnica inovativa de rejuvenare faciala, realizata cu succes de cei mai buni medici.

O istorie mai putin cunoscuta a reconturarii mandibulare

Proportiile ideale si armonia sunt termenii care definesc frumusetea.

Chiar si in ziua de astazi, statuile care o reprezinta pe Nefertiti, zeita egipteana raman un simbol al frumusetii  ideale, prin definirea liniei mandibulare, conturului fetei, prin pielea fina, perfect intinsa de la nivelul gatului.

De asemenea, Regina Cleopatra detinea proportiile ideale, „de aur”, proportii dupa care medicii esteticieni se ghideaza si astazi in vederea reconturarii formei fetei.

Triunghiul frumusetii si al tineretii se afla situat cu varful in jos insa, cu timpul, din cauza  gravitatiei, acesta se inverseaza ajungand sa aiba baza situata in jos. Scopul procedurilor estetice antiaging, ce redau frumusetea si aspectul tanar al chipului, este de a readuce “triunghiul tineretii” la forma initiala si de a recrea forma  literei ”V” a fetei, semn al  feminitatii si frumusetii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.