Toate femeile își doresc un profil perfect echilibrat, de zeiță, iar acest lucru este posibil astăzi datorită reconturării mandibulare. Linia mandibulară are un rol deosebit de important în ansamblul estetic al feței. Prin reconturarea mandibulei vei obține un aspect armonios și echilibrat dar și un profil plăcut.

2 metode diferite, rezultat spectaculoase:

  1. Reconturarea mandibulară cu acid hialuronic – Este o procedură minim invazivă, nedureroasă, ce oferă rezultate spectaculoase, reface conturul facial, conferă un aspect proaspăt și înlătură aspectul de față căzută, tristă, obosită. Zona mandibulei  este o arie unde acidul hialuronic este metabolizat mai greu de către organism, iar remanența este mai mare decât la buze (12-18 luni). Procedura este sigură și rapidă (15-30 minute). Rezultatele sunt vizibile imediat, durabile, iar procedura nu necesită perioadă de recuperare, astfel încât vă puteți relua activitățile imediat.

 

  1. Reconturarea mandibulară cu fire de suspensie – Reconturarea mandibulară cu fire de suspensie este o tehnică non-invazivă, realizată sub anestezie locală. Acest tratament permite repoziționarea și remodelarea volumelor feței, intervenind, de asemenea, la creșterea elasticității pielii, prin regenerarea colagenului aflat în structurile profunde ale tegumentului. Efectul firelor de suspensie este de minim 12 luni, în funcție de stilul de viață și hidratare. În urma procedurii nu rămân semne, reconturarea mandibulara cu fire de suspensie fiind o tehnică inovativă de rejuvenare facială, realizată cu succes de cei mai buni medici.

O istorie mai puțin cunoscută a reconturării mandibulare

Proporțiile ideale și armonia sunt termenii care definesc frumusețea.

Chiar și în ziua de astăzi, statuile care o reprezinta pe Nefertiti, zeița egipteană rămân un simbol al frumuseții  ideale, prin definirea liniei mandibulare, conturului feței, prin pielea fină, perfect întinsă de la nivelul gâtului.

De asemenea, Regina Cleopatra deținea proporțiile ideale, „de aur”, proporții după care medicii esteticieni se ghidează și astăzi în vederea reconturării formei feței.

Triunghiul frumuseții și al tinereții se află situat cu vârful în jos însă, cu timpul, din cauza gravitației, acesta se inversează ajungând să aibă baza situată în jos. Scopul procedurilor estetice anti-aging, ce redau frumusețea și aspectul tânăr al chipului, este de a readuce “triunghiul tinereții” la forma inițială și de a recrea forma  literei ”V” a feței, semn al  feminității și frumuseții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.