Crăciunul bate la ușă,  iar goana după cadouri a început deja. Te ajutam să oferi un cadou perfect unei persoane speciale din viața ta, echipa Swiss EstetiX lansează GIFT CARD Swiss EstetiX, care este, fără doar și poate, cel mai original cadou din această iarnă.

,,Orice femeie apreciază frumosul”

Valentin Burada, managerul Swiss EstetiX, vorbește despre noul produs. ,,Am promis surprize în luna decembrie și continuăm să le oferim. Știm cu toții că buzele sunt simbolul feminității și că orice femeie visează la buze frumos conturate și voluminoase. Gift Cardul Swiss EstetiX este alegerea perfectă dacă vrei să impresionezi”

Sunt ediție limitată!

Cardul poate fi ridicat direct de la sediul Swiss EstetiX, din Bulevardul Magheru, la un preț de 190E. Moș Crăciun ne-a lăsat cele mai cool cadouri, sunt ediție limitată, așa că grăbește-le să le prinzi.

Gift cardurile au valabilitatea de 6 luni de la data achizitionarii.

Serviciul inclus pe GIFT CARD poate fi modificat, la cererea clientului, putand fi ales un alt serviciu de acelasi pret, sau, poate fi achitata o diferenta la receptia clinicii, in cazul in care se alege un serviciu mai scump. Gift Cardul este transferabil.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.