Cadourile cerute in scrisoarea pentru Mos Craciun au devenit din ce in ce mai inedite. Luna decembrie nu este profitabila numai pentru comercianți, ci și pentru medicii esteticieni. Unele dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poti oferi persoanei dragi sunt reprezentate de proceduri minim-invazive, care o vor face sa radieze de frumusete. Intervenţiile estetice de tot felul sunt pe lista de cadouri pe care românii i-au trimis-o lui Moş Crăciun.

Oare care e cadoul perfect?

O întrebare care se afla in mintea tuturor celor care vor să surprindă cu un cadou perfect. E aproape imposibil să ghicești ce cadouri își doresc persoanele din jurul nostru cu adevarat, asa ca anul acesta, haideti sa le surprindem!

  1. Marirea buzelor cu acid hialuronic – Buzele pline si senzuale au fost intotdeauna simbolul feminitatii. In 15 minute medicii esteticieni iti vor oferi rezultatul visat, iar aspectul tau va fi de invidiat!
  2. Netezirea ridurilor cu botox – Pielea va fi neteda si intinerita prin procedura de injectare cu toxina botulinica. Procedura este simplă și sigură, durează 15-20 minute și nu necesită în general anestezie. Da timpul inapoi in 30 de minute!
  3. Reconturarea mandibulara – Tehnica presupune injectarea cu acid hialuronic in puncte cheie, reusind sa ofere rezultate spectaculoase, reface conturul facial, conferă un aspect proaspăt și înlătură aspectul de față căzută, tristă, obosită. Este o procedură minim invazivă, nedureroasă, care dureaza putin, numai 30 de minute. Rezultatul devine vizibil imediat pentru un plus de senzualitate.
  4. Implant mamar! – Interventia de implant mamar cu proteza MENTOR are ca scop cresterea volumului si imbunatatirea aspectului estetic al sanilor.

Tu ce cadou ti-ai dori sa primesti?

2 thoughts on “Procedurile estetice, cadoul ideal de Craciun!”

  1. imi doresc nespus de mult un lifting facial cu fire sau macar o reconturare mandibulara.
    VA DORESC SARBATORI FERICITE SI UN AN CU MULTE REALIZARI SI MULTA PUTERE DE MUNCA! SUNTETI FENOMENALI. VA URMARESC DE FOARTE MULT TIMP SI SPER SA-MI AJUTE BUNUL DUMNEZEU SA AJUNG SI EU LA DVS IN ACEST AN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.