Pentru ca perioada Sărbătorilor s-a încheiat, preocuparea pentru sănătate, frumuseţe si o silueta de invidiat, revine. Celulita este una dintre problemele cele mai des intalnite, asa ca noi venim cu solutia, MEZOTERAPIA!

Mezoterapia este metoda folosită cu succes pentru eliminarea celulitei şi pentru creşterea elasticităţii pielii. Pentru aceasta sunt injectate cantităţi foarte mici dintr-un cocktail de substante, format din vitamine, aminoacizi şi enzime în stratul mijlociu al pielii. Substanţele utilizate (vitamine, minerale, enzime, extracte de plante, medicamente şi aminoacizi) sunt injectate cu ajutorul unei seringi sau unui pistol special cu ac foarte fin.

Rezultatele sunt imediate

În medie, efectele devin vizibile după 2-3 şedinţe de mezoterapie. In ceea ce priveste rezultatele, acestea pot rezista perioade mari de timp dacă pacientul combină terapia cu exerciţiul fizic moderat şi cu o nutriţie adecvată. Mezoterapia conferă strălucire pielii şi întârzie procesul de îmbătrânire, iar  sedinta dureaza 30 de minute.

Zero riscuri

Fiind o procedura non-invaziva, recuperarea este imediată. Pentru un rezultat optim, insă, trebuie să aveti grijă ca în primele 6-8 ore de la intervenţie să evitati duşurile fierbinţi şi hainele strânse în jurul zonei tratate. De asemenea, nu sunt recomandate exerciţiile fizice în primele 48 de ore de la efectuarea tratamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.