Probabil că nu mulți dintre noi sunt familiarizați cu termenul de: oxigenare celulară sau terapia cu ozon, așa că am decis ca astăzi să abordăm acest subiect și să discutăm despre câteva dintre beneficiile pe care această terapie le are asupra organismului.

În primul rând trebuie să știți că ozonul este cel mai puternic antioxidant, care previne îmbătrânirea și totodată te ajută să îți întărești sistemul imunitar.

La Swiss EstetiX am introdus, pe lângă tratamentele minim invazive și chirurgicale și terapiile regenerative și anti-aging cu ozon, înțelegând importanța acestora.

Tratamentul minim invaziv se poate efectua prin 3 metode:

  • Injectabil
  • Perfuzabil
  • Prin insuflații

Să luăm prima metodă: ea este excelentă atunci când vă doriți să tratați afecțiuni locale ale pielii, cum ar fi: cicatricile, vergeturile, acneea, cearcănele sau petele cutanate. Mici îmbunătățiri ale pielii sunt vizibile chiar după prima ședință. În funcție de necesitățile pacientului specialistul îi va recomanda numărul optim de ședințe, acestea efectuându-se de regulă o dată sau de două ori pe săptămână.

În cazul tratamentului perfuzabil, acesta reușește să trateze și chiar să vindece afecțiuni precum cele:  musculo – scheletale (terapia durerii), dermatologice și estetice, cardiovasculare, gastrointestinale, hepato-biliare, oftalmologice, ginecologice și chiar oncologice. Tratamentul presupune recoltarea unei cantități de aproximativ 200 ml de sânge, care este extras într-o capsulă sterilă, oxigenat cu ajutorul unui aparat specializat, iar ulterior reintrodus în organism. Și în cazul acestui tratament efectele sunt vizibile de la  prima ședință, însă numărul optim este recomandat de specialistul Swiss, în urma consultației.

În ceea ce privește insuflațiilor cu ozon, acestea se pot efectua prin 2 căi: vaginal sau rectal, prin introducerea unei sonde foarte subțiri (aproximativ 6-7 cm). Tratamentul este ideal pentru a trata afecțiunile ficatului, bolile autoimune, pentru a scădea nivelul glicemiei (reușește să prevină complicațiile diabetului zaharat) și chiar scade riscul infarctului miocardic și al trombozelor venoase.

Ce trebuie să știți?

Ozonoterapia este un tratament care nu are efecte adverse. Ozonul este un „antibiotic natural”, la care germenii nu pot dezvolta rezistență!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.