Frica de durere, principalul lucru care te oprește să arăți așa cum îți dorești

„Mi-e teamă de ace, de durere, însă îmi doresc extrem de mult să am….”

Este principala propoziție pe care o auzim din partea pacientelor noastre, care ne trec pragul și se află la prima intervenție.  Ele intră emoționate și temătoare, însă, pe parcurs, după ce li se explică extrem de clar procedurile, etapele acestora și modul în care se efectuează, ele se liniștesc și înțeleg instant că nu au motive pentru care să se teamă.

De ce se instalează teama?

Teama de durere este absolut normală și este firesc să vă fie frică de durere, disconfort sau chiar de ace. De multe ori, acele sunt asociate cu durerea, astfel că între cele două se creează o strânsă legătură.

Ce ar trebui să știți?

La Swiss EstetiX noi punem preț pe confortul pacientului. Încercăm de fiecare dată să creem un mediu plăcut, să folosim metode de anestezie variate, astfel încât niciun fel de disconfort să nu fie prezent.

Mai mult, în cazul procedurilor minim invazive, timpul de intervenție este scurt, iar rezultatele sunt vizibile imediat.

Și ce poate fi mai frumos decât să treci peste teamă o scurtă perioadă de timp, să realizezi că nu doare și că ai amânat procedura atâta timp, degeaba, și chiar să vezi un rezultat de-a dreptul spectaculos?

Pacientele noastre au spus că într-adevăr MERITĂ!

„Nu mi-am imaginat cât de ușor a fost. Nu am simțit nimic și uite ce rezultat am obținut! Am amânat procedura asta atâta timp, când de fapt era mai simplu decât m-am gândit. Data viitoare clar nu voi mai sta pe gânduri.”

Voi ce spuneți, merită să-ți învingi frica și să obții imaginea la care visezi?

Noi spunem că da!

 

One thought on “Frica de durere, principalul lucru care te oprește să arăți așa cum îți dorești”

  1. La mine nu este frica de durere! Problema sunt banii! Imi doresc foarte mult sa ajung la voi dar mereu se iveste o problema care ma da inapoi! Sunteti o echipa minunata! Sper totusi ca intr-o zi sa pot sa va vizitez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.