Pentru unele persoane ereditare, pentru altele rezultatul imbatranirii, stresului sau oboselii, cearcanele devin de cele mai multe ori un motiv de frustrare pentru cei care nu pot scapa de ele, orice ar face.

Adio, cearcane!

Uneori chiar și puterile magice ale machiajului au limite. Cu toate acestea,sunt de temut pungile de sub ochi care te fac să arăți mai obosită decât ești. Dacă ai încercat sa te odihnesti mai mult,sa te  hidratezi,estomparea prin machiaj, diferite creme dar tot nu ai rezultatatul dorit este timpul să treci la o armă mai bună.

La nivel mondial, cel mai utilizat tratament pentru estomparea cearcănelor este cu substanțele de umplutură dermice prin injectare directă. Astfel, acidul hialuronic este folosit chiar și de vedetele de la Hollywood. Reduc instant aspectul de cercuri întunecate și pungi, refac volumul și conferă luminozitate zonei.

Acidul hialuronic te scapa de cearcane

Acidul hialuronic este o substanță naturală și sigură,astfel procedura nu prezinta riscuri. Mai mult decat atat, este rapida, 30 de minute, si eficienta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.