Pe 14 februarie sărbătorim Sfântul Valentin, o zi în care totul este despre iubire. Dacă și tu te numeri printre îndrăgostiții care sărbătoresc Valentine’s Day alături de persoană iubita, înseamnă că deja te-ai gândit cum ai putea să ai o apariție de neuitat.

Acest lucru este posibil printr-o simplă vizită la Swiss EstetiX. Care sunt aspectele de care trebuie să ții cont pentru o seară perfectă alături de partenerul tău? Noi îți răspundem la această întrebare!

  1. Extra  hidratare – O piele catifelată este un plus de care trebuie să țineți cont în această zi specială. Tratamentul VOLITE a fost special creat pentru o îmbunătățire generală a tipului și calității pielii feței, gâtului, decolteului și mâinilor. Reprezintă un gel de acid hialuronic injectabil, care îmbunătățește calitatea pielii prin: creșterea hidratarii și a elasticității pielii și ameliorarea ridurilor fine.Piele hidratata printr-o singură vizită la specialistul în estetică!

 

  1. Buze pline– Buzele au fost întotdeauna un simbol al feminității și frumuseții. Pentru a le da un plus de volum, îți prezentăm procedura de volumizare a buzelor cu acid hialuronic. Adaugă la final un ruj roșu pentru a completă ținuta cu o tușă aparte de rafinament.

 

  1. Ten neted și luminos – Dacă ridurile și-au făcut simțită prezența, noi venim în ajutorul tău! În 30 de minute vei scapă de ridurile de expresie, iar timpul devine aliatul tău. Piele ta va fi netedă și întinerită prin procedura de injectare cu toxina botulinica.Rezultatul? Spectaculos, ten neted și privire întinerită.

 

  1. Privire odihnita – Ochii sunt oglinda sufletului. Ce vrei să transmită ei în această zi specială? Scapă de zona întunecată de sub ochi cu ajutorul procedurii de umplere a cearcănelor cu acid hialuronic, rapid și de efect.

 

Completează look-ul cu un machiaj special și o ținută pe măsură. Acum că știi cum să te pregătești de Valentine’s Day, mai rămâne doar să afli elementele unei seri perfecte pentru tine și jumătatea ta. Nu uita care este esența acestei sărbători: amintirile frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.