Multe femei apeleaza la medici esteticieni pentru mici ajustari pe care le pot obtine prin injectare de acid hialuronic si botox, dar putine sunt cele curajoase care si recunosc acest lucru. Vera este una dintre ele.

La 36 de ani, Vera isi dorea o schimbare majora, care sa dea timpul inapoi, un rezultat durabil si natural, prin proceduri non-invazive.  Ea a ales sa beneficieze in cadrul Clinicii Swiss EstetiX, de un concept personalizat, Full Face.

“La 36 de ani, imi doream o schimbare majora, non-invaziva. M-am informat un timp indelungat, dupa care am ales cei mai buni medici, echipa Swiss EstetiX. Impreuna cu ei am studiat un concept nou, un plan nou de tratament, in ceea ce inseamna exigenta mea pentru a ajunge la un rezultat cat mai natural, de durata, si ceea ce azi poarta numele de conceptul Full Face.”, afirma Vera.

Asa arata Vera astazi

Full Face, 4-5 sedinte pentru o transformare completa

Conceptul de Full Face este un tratament etapizat si personalizat, propus de medic, prin care se realizeaza o transformare, in urma a 4-5 vizite, in decurs de cateva luni. Un plan corect de tratament si de etapizare a procedurilor poate duce la un rezultat excelent.

In cazul transformarii Verei, planul de tratament a constat in 4 sedinte, in cadrul carora a beneficiat de o serie de proceduri: 3 zone de botox, estomparea cearcanelor, netezirea ridurilor de sub ochi, volumizare buze, volumizare pometi, umplerea santurilor nazogeniene, mezobotox la nivelul intregii fete, cocktailul frumusetii si lifting facial cu fire bioresorbabile, pentru un rezultat spectaculos.

Niciodata nu ai o a doua ocazie pentru o prima impresie

Procedurile estetice pot schimba vieti si pot reda increderea in sine, iar acest lucru se aplica si in cazul Verei, curajoasa noastra pacienta.

“Swiss EstetiX nu a imbunatatit doar aspectul fizic, a imbunatatit si stima de sine si faptul ca nu ai niciodata o a doua ocazie pentru o prima impresie.”, sustine Vera.

“Am fost odata batrana. Cu Swiss EstetiX am intinerit.”

Secretul Verei este constanta. Curajoasa noastra pacienta revine periodic la noi pentru a mentine aspectul fresh, care i-a schimbat, asa cum sustine ea, viata si increderea in sine.

“Eu va vizitez tot timpul. Cu Swiss EstetiX pot spune ca am fost odata batrana, iar de cand v-am descoperit, am intinerit! Ma simt mai bine cu mine, viata personala e mai buna si sunt pe mainile celor mai buni medici. Multumesc!”, afirma pacienta noastra.

Vera este doar una dintre pacientele care au ales o schimbare Full Face si care a hotarat sa ne vorbeasca despre modul in care aceasta i-a schimbat viata. Tu ce parere ai despre aceasta transformare?

 

2 thoughts on “Conceptul Full Face, pentru o transformare completa! Afla totul, direct de la pacienta noastra!”

  1. Asi vrea si eu sa stiu pretul acestei interventii (pret total 4-5 sedinte aproximativ) . Si daca se poate si locatia. Am vazut ca veniti si in Austria. Eu locuiesc aici (Austria Oberösterreich ) si m.asi bucura daca se poate face aceasta interventie aici ! Multumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.