In timp ce urmaritorii ii recomanda o marire de bust, una dintre cele mai cunoscute bloggerite din Romania, a ales o procedura minim-invaziva, realizata in clinica nr. 1 din Bucuresti.

Cu un simt al umorului dezvoltat si autoironica din fire, Ruxi afirma faptul ca nu ar apela la o procedura de marire a sanilor, sustinand faptul ca nu isi doreste un aspect nenatural. Cu toate acestea, ea este de acord cu metodele non-chirurgicale, care sa corecteze micile imperfectiuni, fara anestezie totala si fara bisturiu. Ea a ales clinica Swiss EstetiX, unde i-a fost realizata o procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic.

 

 

“Sunt de acord cu procedurile minim-invazive, care corecteaza micile imperfectiuni.”

Frumoasa bruneta sustine faptul ca doreste ca look-ul ei sa ramana unul natural, motiv pentru care implantul mamar nu este pe lista ei de dorinte. “Trebuie sa recunosc faptul ca imi place sa fiu naturala si ca pana acum nu ma gandisem sa apelez la proceduri de estetica. Ma bucur ca exista si tratamente care nu necesita anestezie totala, bisturiu si care iti dau un plus de frumusete. Sunt de acord cu procedurile minim-invazive, care corecteaza micile imperfectiuni.”

Marirea buzelor, cea mai cautata procedura                   

Prin procedura de augmentare a buzelor cu acid hialuronic, frumoasa Ruxi a obtinut buze senzuale, cu aspect natural.

Marirea buzelor este cea mai solicitata procedura din domeniul medicinii estetice. Acidul hialuronic se foloseste in scop estetic pentru cresterea volumului tesutului facial. Produsele medicale de umplere, adica filerele, pe baza de acid hialuronic sunt indicate pentru îmbunatătirea vizibila a aspectului buzelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.