Te-ai întrebat cum ar fi ca atunci când te trezești dimineața și ești în întârziere, machiajul tău să arate impecabil? Buze pline și conturate, sprâncene perfecte, iar linia de eyeliner să fie deja trasată. Ei bine, machiajul semipermanent rezolvă acest lucru.

Acesta a câştigat o popularitate din ce în ce mai mare în rândul doamnelor și domnișoarelor. De cele mai multe ori, se realizează pe buze, pleoape sau sprâncene, scopul său principal fiind unul estetic, acela de înfrumusețare. Cu toate acestea, sunt și femei care aleg  acest tip de machiaj pentru a corecta o serie de imperfecțiuni, sau pentru a economisi timpul petrecut în fața oglinzii.

1. Economisești bani și timp

Gândește-te doar cât timp petreci pe zi numai pentru a te machia, iar mai apoi, demachia. Mai mult decât atât, costurile totale asociate achiziționăii produselor de machiaj sunt mult mai ridicate comparativ cu cele ale machiajului semipermanent. Puteți economisi timp și bani, fără să vă faceți griji cu privire la faptul că eyelinerul preferat s-a terminat sau că nu găsiţi rujul perfect.

pigmentare buze
Machiajul semipermanent al buzelor
pigmentare sprancene
Machiajul semipermanent al sprancenelor

2. Oferă un aspect vizibil întinerit

Cu trecerea timpului, pielea îşi pierde din elasticitate, buzele pierd din volum, iar sprâncenele se răresc, devenind din ce în ce mai subţiri. Un avantaj major al micropigmentării este acela că oferă un aspect natural, de întinerire. Buzele pot fi conturate pentru a deveni mai pline şi simetrice.  Sprâncenele primesc o formă definită, iar eyelinerul va fi precis trasat.

3. Machiajul semipermanent are remanenţa de 1- 2 ani

Produsele clasice de machiaj trebuie să fie aplicate zilnic pentru a avea efectul dorit. În cazul machiajului semipermanent lucrurile sunt diferite. Două ore petrecute în cabinetul de cosmetică şi te poţi bucura până la doi ani de aspect perfect la orice oră.

Pentru programări, ne puteţi contacta la numărul de telefon +40731 489 772.  Vă aşteptăm la cabinetul nostru de cosmetică, din Promenada Mall, etaj 1.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.