Nenumăratele ore de nesomn, perioada îndelungată petrecută în fața calculatorului, televizorului sau a telefonului mobil își fac vizibilă prezența în viața ta, prin apariția cearcănelor.

În timp acestea creează un adevărat disconfort estetic purtătorilor, astfel că aceștia ajung să încerce tot felul de trucuri pentru a le masca. Femeile adesea preferă să folosească corector sau anticearcăn pentru a le estompa. În cazul bărbaților, ei optează pentru trucuri sau creme ce promit efecte miraculoase.

Ce se întâmplă, de fapt?

Makeup-ul sau cremele „miraculoase” nu pot rezolva problema, ci doar o maschează pe moment, oferind un confort pentru o perioadă scurtă de timp. Mai mult, vei ajunge să fii dependent de machiaj ori de produse scumpe și ineficiente, care necesită o rutină lungă și obositoare și vei ajunge să pierzi minute bune sau chiar ore în fața oglinzii.

Cum putem să scăpăm de cearcăne în mod sigur și rapid?

Cu ajutorul procedurii de estompare a cearcănelor cu acid hialuronic. Procedura se efectuează cu canula atraumatică pentru a înlătura riscul apariției echimozelor, iar disconfortul pacientului să fie unul minim.

Procedura nu este dureroasă, durează aproximativ 20 de minute, iar efectele ei sunt vizibile imediat. Unde mai pui faptul că remanența este de până la 1 an!

Culoarea vineție este extrem de persistentă?

Desigur, cearcănele pot fi împărțite în două categorii:

  • Zone adâncite sub ochi
  • Zone vineții

Dacă te confrunți cu o culoare persistentă, atunci, cel mai bine ar fi să optezi pentru depigmentarea acestora. Ce este diferit la această procedură? Ei bine, în acest caz, intervenția presupune injectarea unui cocktail de substanțe cu vitamina C, care înlătură culoarea vineție și oferă un aspect mult mai odihnit, fresh și întinerit tenului.

În comparație cu procedura de estompare cu acid hialuronic, depigmentarea necesită mai multe ședințe, pe care medicul le recomandă fiecărui pacient, în funcție de necesitățile lui, în urma unei consultații.

Dacă vă confruntați cu ambele probleme atât cauzate de zonele adâncite cât și de culoarea intensă, atunci trebuie să știți că puteți opta pentru ambele proceduri, însă în ședințe diferite, în decursul a aproximativ două săptămâni de la prima intervenție.

 

De ce să pierzi timp prețios și bani pe makeup sau produse cosmetice ineficiente, când poți să uiți de cearcăne mult mai simplu și rapid, la Swiss?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.