Operatiile estetice sunt interventii chirurgicale care au, in marea parte a cazurilor, un rol cosmetic. Cele mai cautate dintre acestea sunt rinoplastia (refacerea nasului) si implantul mamar (marirea sanilor).
Marirea sanilor este una dintre cele mai comune proceduri estetice. In fiecare an, un numar impresionant de femei din Romania aleg sa apeleze la o astfel de interventie chirurgicala.

Clinica Swiss EstetiX are o experienta foarte mare in operatiile de marire a sanilor, cu rezultate spectaculoase. Motivele pentru care femeile apeleaza la aceasta interventie chirurgicala sunt diverse, dar cu un impact psihologic pozitiv.

Da forma sanilor

Dimensiunea sanilor variaza, iar femeile cu sanii mici sunt uneori complexate de acest aspect, motiv pentru care isi doresc o marire a bustului. In acest mod, se simt mai atragatoare si vor putea purta cu incredere hainele preferate.

Ofera o mai mare incredere in sine

Femeile care nu sunt multumite de aspectul sanilor lor beneficiaza in urma operatiei de augmentare mamara de o crestere a increderii in sine.

Corecteaza deformarile cauzate de fluctuatiile de greutate

Un numar mare de femei sufera de probleme legate de greutate cauzate de sarcina sau dezechilibre hormonale. Atingerea greutatii visate prin slabit poate veni si cu reversul medaliei: sanii isi pierd din volum si fermitate. Operatia de augmentare mamara restabileste volumul si marimea sanilor si poate imbunatati forma acestora.

Refacerea simetriei sanilor

Femeile cu sanii asimetrici pot avea frustrari referitoare la aceasta problema intima. Odata cu marirea sanilor, acestia nu doar ca vor fi egali in marime si ca forma, dar vor avea si un aspect mai natural.

2 thoughts on “4 motive sa alegi implantul mamar. Afla acum toate beneficiile oferite!”

  1. Este obligatoriu 100 de ml d de acid … Sa se injecteaza si mai putin? Eu Mi-aș dori o astel de interventie dar nici nu mi-aș dori să arat precum papusa Barbi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.