Chirurgia estetică unul dintre domeniile cu cele mai multe mituri, care se dovedesc a fi false in mare parte a cazurilor.

Pentru a lua cele mai bune decizii referitoare la o eventuală procedura estetica de acest gen, trebuie să fii la corect informata cand vine vorba de domeniul medicinii estetice.

  1. Pentru marirea buzelor este utilizat botoxul. FALSContrar opiniei multor persoane, botoxul sau toxina butulinică nu se foloseşte pentru volumizarea buzelor, această substanţă reprezentând cea mai eficientă soluţie în tratamentul reducerii ridurilor de expresie.

In cazul buzelor, substanta utilizata pentru volumizare si remodelare este acidul hialuronic, o substanţă ce se găseşte în mod natural în corpul uman şi astfel reacţiile alergice la acest tip de procedură sunt puţin probabile. Acidul hialuronic poate îmbunătăţi profilul estetic al buzelor prin conturarea formei, modificarea structurii şi creşterea în volum.

  1. Respiraţia deficitară este preţul plătit pentru un nas frumos. FALS – Odata cu dezvoltarea tehnicilor rinoplastiei din ultimii ani, obiectivul acestei intervenţii chirurgicale este un nas care arată bine şi care funcţionează bine. Realizata corect, această procedura nu ar trebui să însemne îmbunătăţirea profilului fizic al nasului în detrimentul unei respiraţii deficitare. Unul din scopurile medicale ale rinoplastiei este uşurarea dificultăţilor de respiraţie la pacienţii care au anomalii structurale ce afectează capacitatea lor de a respira cu uşurinţă.
  2. Sanii vor avea un aspect nenatural dupa interventia de imlant mamar. FALS– În prezent există foarte tipuri de implanturi mamare folosite în mărirea sânilor, adaptate nevoilor pacientelor, astăzi fiind mai ușor ca oricând să creezi prin operația de implant mamar un aspect natural al sânilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.