A sosit din nou acel moment unic din an, cand toata lumea se pregateste de petrecere. Va curge sampania, iar noi vrem sa stim ca se vor intoarce capete dupa noi. Iata 4 pasi de urmat daca vrei ca aspectul tau sa fie unul impecabil in noaptea dintre ani.

  1. Ten perfect – Tratamentul pe care ti-l propunem este unul simplu, dar cu efecte spectaculoase! Mai mult decat atat, daca pana acum ai admirat tenul luminos al vedetelor de la Hollywood, acesta este momentul ideal sa incerci si tu tratamentul-minune, Terapia Vampir, disponibil acum la Clinica Swiss EstetiX. Metoda care foloseste propriul sange revitalizeaza si regenereaza pielea, o hidrateaza in profunzime, atenueaza ridurile si cearcanele.
  2. Buze pline si senzuale – Totul trebuie sa fie perfect in noaptea de Anul Nou! Te-ai gandit ca ti-ar placea ca buzele tale sa fie putin mai voluminoase si mai pline? In 15 minute poti avea buzele la care ai visat, intr-o singura programare, prin injectare cu acid hialuronic. Simplu, nu?

3. Aspect luminos al ochilor – Timpul a trecut cu rapiditate, oboseala s-a acumulat si zona de sub ochi a devenit intunecata? Solutia e una rapida si de efect – umplerea cearcanelor cu acid hialuronic. In 30 de minute vei arata odihnita, fericita, si cel mai important, gata de petrecere!

4. Adio, riduri! – Timpul nu iartă pe nimeni și odată cu înaintarea în vârstă aspectul general al pielii se schimbă dramatic. Noi venim sa transformam timpul, din dusman, in aliat! Piele ta va fi neteda si intinerita prin procedura de injectare cu toxina botulinica. Procedura este simplă și sigură, durează 15-20 minute și nu necesită în general anestezie. Botox-ul se va injecta cu un ac fin în zona dorită. Aspectul final? Prezenta ta la petrecerea de Revelion va fi memorabila si cu siguranta vei intoarce toate privirile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.