Caderea parului este o problema cu care se confrunta atat barbatii, cat si femeile. Cand factorul ereditar si ingrijirea necorespunzatoare ies din discutie, pierderea unui numar mare de fire de par ar trebui sa fie un motiv sa facem o vizita medicului estetician.

Conform Academiei Americane de Dermatologie, fiecare persoana pierde zilnic, in medie, intre 50 si 100 de fire de par, de obicei in timpul dusului, uscarii sau perierii parului. Caderea parului este, asadar, un proces normal, prin care firele imbatranite sunt inlocuite cu altele noi, care vor creste din acelasi folicul.

 

Tratamentul Hair Grow iti reda podoaba capilara

Mezoterapia sau Hair Grow este o procedură cosmetică non-invazivă şi non-chirurgicală care ajută la tratamentul pentru caderea parului. Astfel, persoanele care suferă de aceasta problema au la dispoziţie un aliat care oferă rezultate vizibile. Procedura consta in injectarea unui cocktail de substante hranitoare in scalp.

60 de minute, timpul in care se regenereaza parul

Metoda dureaza putin, 60 de minute, si este nedureroasa. Pentru rezultate optime sunt recomandate 3-6 ședințe / an efectuate la 4-6 săptămâni.

Procedura de microinjectare se realizeaza prin microinjectii cu ace foarte fine sau cu sisteme tip roller cu microace care vor introduce substantele exact in dermul mijlociu, adica la radacina firului de par.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.