Orice femeie isi doreste sa fie mereu tanara si frumoasa. Tehnologia evolueaza de la o zi, la alta, iar “tinerete fara batranete” nu mai e doar o zicala. Acum e posibil sa stergi urmele lasate de trecerea timpului printr-o simpla vizita la medicul estetician.

Pentru ca domeniul esteticii a devenit din ce in ce mai cautat, in ultimii ani au aparut o serie de mituri, pe care le vom demonta acum.

  1. Ridurile se accentueaza mai tare dupa incetarea tratamentului cu Botox.– FALS – Toxina botulinica estompeaza ridurile de expresie prin anularea cauzei formarii lor. Formarea ridu­rilor, la fel ca stergerea lor, e un proces de durata: chiar si o singura injectare mentine efectul antirid timp de aproximativ un an.
  2. Injectarea cu botox schimba expre­sivitatea fetei, lasandu-te cu un chip imobil si inghetat. – FALS – Ca urmare a injectarii toxinei botulinice, apare o stare de relaxare la nivelul musculaturii fetei, care duce la efectul antirid, insa expresivitatea nu este inlaturata.
  3. Botoxul se folosește pentru mărirea buzelor – FALS – Toxina botulinica nu este utilizată pentru a volumiza buzele, ea având un efect de relaxare a mușchilor. Pentru marirea buzelor se foloseste Acidul Hialuronic.
  4. Botoxul este o toxina și poate genera o serie de boli. – FALS – Cantitățile de toxina botulinica administrate sunt inofensive pentru corpul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.