Stresul, oboseala, exercitiile fizice intense sunt doar cateva dintre cauzele care ne fac sa transpiram abundent. O parte semnificativa observa, insa, ca transpiratia lor depaseste mult nivelul celorlalti si este evidenta chiar si in conditii statice, caz in care este vorba de cele mai multe ori despre o probleme medicala: hiperhidroza.

Solutia la aceasta problema este injectarea cu toxina botulinica in zona afectata, procedura nedureroasa si rapida, de care puteti beneficia acum in cadrul clinicii Swiss EstetiX.

 

Poarta hainele preferate fara griji

Transpiratia in exces poate deveni o problema destul de jenanta, care, de multe ori duce la incercari de mascare, cum ar fi purtarea mai multor randuri de haine, diverse anti-perspirante care promit sa opreasca hiperhidroza, insa nu rezultatul lor este dezamagitor.

Din fericire, acum solutia este una simpla. O vizita la medicul specialist in estetica si problema dispare.

In 15-30 de minute transpiratia excesiva dispare

Injectarea cu botox este cel mai frecvent folosita pentru tratamentul transpiratiei excesive axilare si consta in injectarea superficiala a substantei in mai multe puncte la nivelul axilelor, sistematic si in cantitati suficiente pentru a obtine un efect terapeutic. Procedura dureaza numai 15-30 de minute, efectul se instaleaza in 1-2 saptamani si dureaza aproximativ 6 luni.

Asadar, avantajele injectiilor cu toxina botulinica pentru transpiratia la nivelul axilelor sunt: eficienta, efect instalat rapid si previzibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.