Orice persoana isi doreste un par bogat si sanatos, dar ce va faceti cand realitatea nu este pe masura asteptarilor?

Caderea parului poate fi cauzata de o serie de factori, de la diferite afectiuni, o mostenire genetica, un sistem de alimentatie dezechilibrat pana la stres, oboseala sau chiar dezechilibre hormonale.

PRP, solutia ideala

O solutie eficienta pentru oprirea caderii parului si pentru regenerare firelor de la radacina este PRP, metoda care utilizeaza plasma proprie imbogatita cu factori de crestere. Terapia Vampir de un tratament utilizat inca din anii ’70 in domeniul medicinii pentru refacerea ligamentelor, a tendoanelor, a oaselor fracturate, dar in prezent este flosit si pentru refacerea tesuturilor si reintinerirea pielii, acoperirii cicatricilor, preventiei si tratarii caderii parului.

Metoda are la baza folosirea trombocitelor proprii pacientului, ca principiu de reparare celulara.

Se recoltează o cantitate mică de sânge într-o eprubetă sterilă, se procesează și centrifughează pentru a selecta plasma cu trombocite, celule ce conțin factorii de creștere și reparare, eliberându-se în mod natural în orice tentativa a organismului de a repara o leziune. Funcționează pe propriile puteri naturale de vindecare ale organismului, fiind  un sistem revoluționar de vindecare care plasează factori de creștere în zone localizate, pentru a se reface și a se repara.

Zero riscuri

Pentru ca utilizeaza propriul sange, nu exista, practic, reactii adverse sau alt gen de riscuri. Pot exista mici vanatai inerente injectarii, dar care trec rapid, iar daca se simte nevoia, dupa procedura se poate aplica gheata local.

PRP este recomandat tuturor, femei sau barbati, care se confrunta cu caderea parului sau cu subtierea lui si poate fi facut la orice varsta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.