In prezent, tratamentele de rejuvenare faciala reprezinta cheia pentru multe femei care vor sa aiba o imagine cat mai aproape de perfectiune, mai ales in preajma sarbatorilor sau a noptii dintre ani, iar unul dintre cele mai cautate tratamente la care apeleaza cele mai multe reprezentante ale sexului frumos este reprezentat de Cocktailul Frumusetii. Trecerea anilor, dar si alte elemente cum sunt radiatiile, alimentatia nesanatoasa si alte obiceiuri nocive contribuie la pierderea elasticitatii si la alterarea texturii pielii tenului, rezultatul fiind: riduri neplacute si un ten deteriorat.

Un singur tratament, mai multe zone tratate

Mezoterapia facială este un tratament nou folosit în medicina estetică cu efecte uimitoare. Tratamentul presupune injectarea direct în tegument a unui cocktail terapeutic pe baza de acid hialuronic, impreuna cu vitamine, minerale, antioxidanti si aminoacizi. Este cea mai rapida si eficienta metoda pentru rejuvenare faciala cu efecte uimitoare, precum combaterea semnelor trecerii timpului si reducerea ridurilor fine, reducerea petelor superficiale, hidratarea si restabilirea tesuturilor dermale, cresterea stralucirii pielii, estomparea vergeturilor rosiatice si pistruilor. Ingredientele active sunt introduse direct in derm si actioneaza imediat!

 

15-30 de minute si micile probleme ale tenului dispar

Cocktailul frumusetii este un tratament rapid si eficient! O sedinta de mezoterapie dureaza putin, numai 15-30 de minute si presupune injectari multiple, in functie de zona tratata.

Pacientele au fost multumite de Beauty Cocktail, iar mesajele de apreciere au venit intr-un numar mare.
„O prietena mi-a recomandat clinica Swiss Estetix si pot spune ca a fost cea mai buna alegere. Timpul si stresul si-au pus amprenta asupra chipului meu si ridurile incepusera sa apara, hidratarea scazuse, iar pielea parea ca isi pierde din elasticitate. Voiam un tratament care sa aiba efect rapid, avand in vedere ca toate cremele folosite nu au fost eficiente. Medicii de aici mi-au recomandat Cocktailul Frumusetii, rapid si nedureros, mi-au explicat in detaliu in ce consta metoda, faptul ca rezultatele sunt de durata. Abia astept sa revin si pentru alte tratamente!” – M. P, octombrie, 2018

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.