Secretul tineretii fara batranete a fost dezvaluit! Swiss EstetiX, clinica numarul 1 in Bucuresti, a lansat tratamentul Juvederm VOLITE, care imbunatateste calitatea pielii, hidratand-o in profunzime printr-un singur tratament.

Intotdeauna o femeie al carei ten radiaza de sanatate, debordand de vitalitate si hidratare, va fi foarte apreciata. Acesta este unul dintre motivele pentru care sexul frumos a avut intotdeauna o preocupare ridicata in ceea ce priveste ingrijirea pielii.

Putem avea in orice moment al zilei tenul perfect hidratat, luminos si fara pete?

Raspunsul este simplu “DA!”. Juvederm Volite este noul acid hialuronic de hidratare pe termen lung, din cadrul tehnologiei Vycross a firmei Allergan, unul dintre cei mai mari producători farmaceutici din lume. O singură procedură corectează ridurile fine, hidratează pielea în profunzime, păstrându-i elasticitatea naturală timp de 9 luni. Juvederem VOLITE acționează din interior pentru stimularea microcirculației, refacerea structurii pielii, hidratarea pielii, redarea elasticității, fermității pielii. Acidul hialuronic reface din interior, in timp ce o cremă hidratează doar la exterior și maschează imperfecțiunile.

Hidratare de durata fata, gat si decolteu cu Juvederm Volite!

VOLITE a fost special creat pentru o îmbunătățire generală a tipului și calității pielii feței, gâtului, decolteului și mâinilor. Reprezinta un gel de acid hialuronic injectabil, care imbunatateste calitatea pielii prin: cresterea hidratarii si a elasticitatii pielii si ameliorarea ridurilor fine.

Prin proprietățile sale de colageno-geneză (sinteză de colagen nou) și stimularea matricei etracelulare a fibroblaștilor, acest Acid Hialuronic duce la îmbunătățirea calității pielii prin îngroșarea straturilor epidermice și o hidratare în profunzime.

Produsul este destinat pacienților care își doresc un ten luminos, reducerea ridurilor fine de pe față, gât, decolteu sau mâini. Actioneaza prin imbunatatirea texturii cutanate, oferind pielii un aspect proaspat, stralucitor si relaxat, cu efecte care se mentin pana la 9 luni dupa o singura sedinta. Disconfortul asociat cu procedura este minim, datorita faptului ca gelul contine si o substanta anestezica.

 

2 thoughts on “Swiss EstetiX lanseaza tratamentul Juvederm VOLITE! Hidrateaza-ti tenul printr-un singur tratament!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.