Pentru ca Sarbatorile de iarna sa te gaseasca radiind de frumusete, este necesar sa apelezi la un plan de urgenta pentru redobandirea aspectului de piele sanatoasa, hidratata si luminoasa. Vara si-a pus amprenta pe tenul nostru, asa ca a venit momentul sa ii oferim hidratarea de care are nevoie.

Bright Peel, alegerea Biancai Dragusanu

Felul in care vei arata de sarbatori reprezinta un stres pentru multe femei. Te temi cu siguranta sa nu te trezesti cu pungi sub ochi, pete sau cu o acnee de toata frumusetea. Vedetele au planul lor de urgenta in astfel de cazuri. Iata ce face Bianca Dragusanu pentru a iesi rapid din situatii limita.

 

3 pasi pentru un ten curat si luminos

Peeling-ul este un tratament eficient de eliminare a liniilor fine, refacere a pielii ferme, diminuarea porilor, eliminarea petelor, iregularitatilor si micilor imperfectiuni.

Peeling-ul implica 3 pasi simpli. Primul este aplicarea unui demachiant, apoi urmeaza, prin pensulare, o solutie de cea mai buna calitate, pe fata, gat si decolteu pentru a imbunatati aspectul pielii prin reducerea semnelor post-acneice si chiar a ridurilor fine. Peelingul este o actiune bine controlata, efectuata de catre medic, care va actiona in mod eficient pe pete, pori si imperfectiuni, stimuland regenerarea celulara. Foarte curand pielea devine mai fina, mai clara, iar porii se strang. Ultimul pas consta in aplicarea unei crème cu factor de protective, In cele din urma intreaga fata incepe sa straluceasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.