Atunci cand conformatia nu este de ajutor, alimentatia si efortul fizic refuza sa mai dea rezultate, iar depozitele de grasime raman pe solduri, coapse sau abdomen, femeile aleg interventia medicilor specialisti in estetica.

90-60-90 fara durere sau bisturiu

Pentru ca nu toate femeile sunt nascute cu o mostenire genetica de invidiat, Swiss EstetiX vine cu  o metoda inovatoare, fara bisturiu.

Lipoliza este metoda care, prin injectare, dizolva depozitele nedorite de grasime si subtiaza contururile. In urma acestei proceduri, obtinem silueta mult-dorita, apropiata de ideea de perfectiune si de strandardele 90-60-90.

Interzis la lipoliza

Metoda care promite sa te scape de celulele grase nu este recomandata persoanelor supraponderale, fiind indicata pentru tratamentul zonelor mici, bine definite, de grasime. Pacientul ideal este cel care are o greutate apropiata de cea normala, cu o dieta sanatoasa, care prezinta acumulari de grasime  localizata, ce nu pot fi eliminate prin dieta sau sport.

Tehnica este nedureroasa, dureaza numai 30 de minute si se realizeaza sub anestezie locala. Sunt necesare intre 3 si 5 sedinte, distanţate de minim 8 saptamani intre ele, dupa care se aşteapta intre 2 si 3 luni pentru a se vedea rezultatul. Peste 80% dintre pacienţi sunt mulţumiţi cu rezultatele vizibile dupa 3 tratamente.

Spune “La revedere!” celulitei

Metoda momentului in eliminarea grasimii vine sa rezolve inca o problema constanta in randul femeilor, celulita. Cocktailul de substante injectat in zona afectata are rolul de a dizolva straturile de grasime, eliminand efectul de coaja de portocala.

Chiar daca ulterior se castiga din nou in greutate, zona tratata nu va capta un nou depozit de grasime, astfel incat va veti putea bucura o perioada indelungata de silueta perfecta.

2 thoughts on “Silueta de vis. Metoda de ultima ora!”

  1. Buna seara,as dori sa stiu si eu cat costa aceasta procedura pentru indepartarea celulitei si daca aceasta revine .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.