Prințesa Lia s-a remarcat în spațiul public pentru eleganța și frumusețea de care a dat dovadă la fiecare apariție. Prințesa are, însă, trucurile ei de frumusețe. De curând, aceasta a vizitat cea mai cunoscută clinică de estetică din București,  pentru o serie de intervenții la nivelul feței.

,,Orice femeie are datoria să se îngrijească”

Prințesa Lia este de părere că orice femeie are datoria să se îngrijească, indiferent de vârstă sau poziție socială. ,,Să te îngrijești este o datorie pe care o ai. În plus, trebuie să recunoaștem că un aspect fizic plăcut îți asigură o serie de avantaje, cum ar fi o încredere în tine mai mare”, a mărturisit aceasta.

 

Ce tratamente a solicitat

Depigmentarea cearcănelor, corecția pomeților cu acid hialuronic și terapia vampir sunt procedurile care i-au atras atenția Prințesei Lia : ,, Este prima vizită pe care fața princiară o face în clinica nostră. Ne bucurăm că ne-au ales pe noi și că putem avea grijă de familia regală. Pentru prima vizită am stabilit un plan de tratament și am realizat o singură intervenție, corecția pomeților cu acid hialuronic. Urmează ca Prințesa Lia să revină în următoarele săptămâni pentru terapia vampir și pentru o depigmentare a cearcănelor”, a declarat Valentin Burada, fondatorul Clinicii Swiss Estetix.

,,Trebuie să promovăm turismul estetic”

Înainte de a intra în cabinetul medicilor, Prințesa Lia s-a arătat interesată de promovarea tinerilor medici și a tehnicilor avansate pe care aceștia le folosesc ,,Domeniul estetic a evoluat constant atât în România, cât și la nivel mondial. Înainte să aleg clinica în care merg am fost atentă ca personalul să fie unul tânăr și profesionist. Eu cred că străinii trebuie să știe că avem oameni bine pregătiți și prețuri competitve în acest domeniu.”, a conchis aceasta.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.