Povestea Swiss EstetiX a început în urmă cu 3 ani, când datorită pasiunii pentru frumos, fondatorul Valentin Burada a hotărât să pună bazele unui concept strâns legat de domeniul medicinii estetice invazive și non-invazive, care să ofere posibilitatea tuturor să se simtă mai bine în pielea lor și mai încrezători.

“Be the best version of you.”

Așa a luat naștere clinica Swiss EstetiX, care a reușit să facă fericite peste 20.000 paciente, reușind să ne facă să ne dorim mai mult și să progresăm în fiecare zi. Datorită pasiunii și muncii neîntrerupte, am obținut în anul 2017 premiul pentru “Ascensiunea anului în estetica” în cadrul Bucharest Fashion Week.  Nu ne-am oprit aici. Swiss Estetix a reusit sa se remarce in continuare  în domeniul esteticii cu o serie de proceduri aduse, în premieră în România, printre ele numarandu-se: Mărirea sânilor și feselor fără operație(AquaFilling) si lunch break therapy.

Swiss EstetiX știe cât de important este timpul, motiv pentru care, programul de funcționare a fost adaptat nevoilor pacientelor noastre, devenind astfel, de luni până duminică, 10:00 – 22:00, în Promenada Mall.

Mai mult de atât, pacientele au la dispoziție o gamă variată de proceduri pentru care pot opta, începând cu cele non-chirurgicale, care durează foarte puțin (între 15 și 30 de minute în funcție de tehnica pentru care au optat) și sunt nedureroase, până la proceduri chirurgicale, aici incluzând mărirea sânilor și feselor prin diverse metode, realizate de către cei mai buni medici.

Medicii Swiss EstetiX, o echipă de specialiști foarte bine pregătiți, participă constant la congresele internaționale de Estetică și medicină Anti-Aging, aducând cele mai noi tehnici, produse și servicii estetice, special pentru pacientele noastre.

Într-o perioadă destul de scurtă, Swiss EstetiX a reușit să se remarce în lumea medicinii estetice, primind încă două premii importante: în 2017 – Partenerul nr. 1 al “Allergan Juvederm în Romania”, iar în 2016 – 2017 – Partenerul nr. 1 al “Croma Princess”.

In 2018, in cadrul unui dineu organizat de Casa Regala, la care au fost prezenti oameni de afaceri, vedete si oamenii politici ai momentului, Printul Paul a inmanat diploma de recunoastere a meritelor pentru inovatii in domeniul esteticii fondatorului clinicii Swiss EstetiX, Valentin Burada.

Referitor la premiile câștigate, putem spune că pacientele au fost fericite datorită faptului că procedurile care au la bază injectarea cu acid hialuronic sau botox sunt nedureroase și nu necesită perioadă de recuperare. Mai mult chiar, cele mai multe dintre ele au efect imediat și apropiații vor observa o schimbare pozitivă imediat. „Folosirea acidul hialuronic și a botoxului într-un mod temperat, sub supravegherea unui medic, după un plan de tratament, este cea mai bună soluție pentru femei de orice vârstă. La Swiss EstetiX știm și că o intervenție de succes este aceea în urmă căreia schimbarea este evidentă, dar fără a identifica neapărat zona asupra căreia s-a intervenit”, a declarat Valentin Burada.

În urma nenumăratelor recenzii pozitive primite de la pacientele noastre mulțumite, vedetele au început să frecventeze din ce în ce mai des Swiss EstetiX, revenind de fiecare dată. Astfel, Swiss EstetiX a devenit Clinica Vedetelor. Spre noi s-au îndreptat majoritatea vedetelor din România. Rezultatele desoebite și durabile au fost remarcate și de Paula Chirilă, Loredana Chivu, Like One, Mircea Eremia, Laurette sau Cristina Pucean.

Clinică Swiss EstetiX crede într-o serie de principii bine definite, printre care se număra și învățarea și dezvoltarea permanentă a medicilor. Pornind de la această idee, s-a înființat Academia Swiss EstetiX, școală de practică și business, cursuri teoretice și practice de injectări, estetică facială, HA și Botox.

Pentru că în cei 3 ani am observant faptul că numărul bărbaților care apelează la procedurile medicinii estetice a crescut rapid, Valentin Burada a pus bazele unui concept nou, o clinică dedicată exclusiv bărbaților, Men EstetiX. Fondatorul clinicii a mărturisit faptul că numărul pacienților de sex masculin care apelează la metodele medicinii estetice a crescut considerabil în ultimii ani, “Daca acum 10 ani unul din 20 de pacienți erau bărbati, astăzi lucrurile stau altfel. Mai exact, unul, sau chiar doi pacienți din 10 sunt de sex masculin, ceea ce ne bucură.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.