Volumizarea pometilor este o procedura minim invaziva, nedureroasa ce ofera rezultate imediate si reface conturul  facial.

Aceasta confera un aspect proaspat si inlatura aspectul de fata cazuta sau obosita. Zona pomeților este o arie unde acidul hialuronic este metabolizat mai greu de către organism, iar remanența este mai mare decât la buze (12-18 luni).

Durere zero, rezultate imediate

Efectul este vizibil instant. Pometii sunt conturati iar prin amplasarea acidului la nivelul pometilor se obtine si o diminuare a santurilor nazogeniene. De asemenea, se evidentiaza conturul liniei mandibulei.

“Am incercat aceasta procedura inainte de Swiss Estetix insa durerea a fost prea mare, aproape insuportabila uneori. Recent, la recomandarea unor prieteni, am descoperit Swiss EstetiX. In urma consultatiei, medicii mi-au garantat ca nu va exista durere si au avut dreptate. Acum, la randul meu, am recomandat Swiss Estetix tuturor prietenelor care s-au aflat intr-o situatie similara.” a spus Madalina din Bucuresti.

 

 

Metoda preferata a vedetelor de la Hollywood

Tot mai multe vedete de la noi si din intreaga lume aleg aceasta procedura deoarece este o metoda sigura si rapida, dar cel mai important este o procedura nedureroasa care nu necesita o perioada de refacere. Cateva exemple ar fi: Angelina Jolie, Megan Fox, Madonna sau Victoria Beckham.

Cât costă?

Princess (250 €)
Prinde oferta! – 51€
199€ / 1 ml

Juvederm Ultra (320 €)
Prinde oferta! – 70€
250€ / 1 ml

Juvederm Vycross (350 €)
Prinde oferta! – 70€
280€ / 1 ml

Restylane (350 €)
Prinde oferta! – 75 €
275€ / 1 ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.