Vergeturile sunt semne care apar adesea în momentul în care au loc creșteri sau scăderi bruște în greutate, în perioada pubertății sau pe perioada sarcinii.

Vergeturile apar de obicei în zone precum: abdomenul, sânii, șoldurile, fesele și/sau coapsele. Aspectul acestora poate varia, în funcție de vechimea dar și de cauza care a dus la apariția lor. Putem astfel să vorbim despre vergeturi de culoare: roz, roșie, albă, albastră sau violet. Vergeturile de culoare roz sau roșie sunt vergeturi tinere, active, pe când cele albe sunt vergeturi mature, cu care pacientul se confruntă probabil de ceva vreme.

Acest fenomen este prezent atât în viața bărbațiilor, cât și în cazul femeilor. Aceștia încearcă adesea să le trateze prin diverse metode, cum ar fi: creme, uleiuri seruri sau chiar tratamente cu laser, extrem de costisitoare, cu rezultate care de cele mai multe ori întârzie să apară.

Ce recomandăm?

Specialistul nostru în Ozonoterapie ne-a povestit despre cel mai sigur și simplu mod în care putem să tratăm vergeturile: prin infiltrații locale cu ozon.

Cum funcționează tratamentul?

Terapia se realizează cu o seringă, care se pre-umple cu ozon. După ce ozonul este introdus în seringă, conținutul este injectat la nivelul zonei afectate cu un ac extrem de mic și subțire. O dată injectat, ozonul oxigenează țesutul, ajutând astfel la refacerea pielii și oferindu-i un tonus mult mai bun.

„Infiltrațiile locale cu ozon sunt tratamentul perfect, pe care îl recomand în cazul persoanelor care își doresc să scape de vergeturi sau de celulită. Vorbim despre un tratament minim invaziv și totodată nedureros, cu rezultate spectaculoase” ne-a povestit specialistul nostru în ozonoterapie.

Un alt avantaj al acestei proceduri este că are la baza puterea ozonului, un element 100% natural. O dată ce ai scăpat de vergeturi, acestea nu își vor mai face apariția.

„De-a lungul timpului am avut foarte mulți pacienți care se confruntau cu această problemă. Unul dintre cazurile pe care le am acum este al unei fetițe de 15 ani, care înaine să ajungă la mine i-a fost recomandat un tratament extrem de costisitor, care nu a dat rezultate. În momentul de față suntem la jumătatea tratamentului, iar rezultatele sunt extrem de promițătoare” ne-a mai spus spcialistul nostru.

3 thoughts on “Ozon VS. Vergeturi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.