Tu la ce cadou te-ai gandit pentru Andreea din viata ta? Stim ca de fiecare data gasirea cadoului ideal, care sa surprinda si sa bucure, se poate transforma intr-o cautare continua, devenind astfel o problema. Nu te ingrijora, noi venim cu  o serie de solutii pe placul oricarei femei.

 

“Oare ce isi doreste?” O întrebare care stă pe buzele tuturor celor care vor să surprindă cu un cadou ideal. E aproape imposibil să ghicești ce cadouri își doresc persoanele din jurul nostru cu adevarat.

Din fericire, ți-am pregătit unele dintre cele mai frumoase și originale idei de cadouri!

 

 

  1. Buze pline si senzuale – Ai auzit-o pe prietena ta ca si-ar dori sa aiba buzele mai voluminoase si mai conturate? Nicio problema, ai gasit deja cadoul perfect. Ofera-i de Sfantul Andrei cadou o injectare cu acid hialuronic la clinica Swiss EstetiX. Cu siguranta se va bucura!
  2. Umplerea cearcanelor cu acid hialuronic – Timpul a trecut cu rapiditate, oboseala s-a acumulat si zona de sub ochi a devenit intunecata? Cadoul perfect e unul bazat pe o procedura rapida si de efect – umplerea cearcanelor cu acid hialuronic.
  3. Netezirea ridurilor cu Botox – Cu totii stim ca timpul nu iartă pe nimeni și odată cu înaintarea în vârstă aspectul general al pielii se schimbă dramatic. Astfel, netezirea ridurilor cu botox poate deveni cadoul perfect!
  4. Terapia Vampir pentru ten – Cadoul pe care ti-l propunem are scopul de a face ca tenul sa fie neted si luminos! Terapia Vampir este metoda folosita de vedete de la Hollywood, precum Kim Kardashian, si mai mult decat atat, consta in injectarea cu propriul sange. Super, nu?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.